Enskede

Oppundavägen 35, 2 tr

Ljus 2:a med stor balkong utan insyn, stambytt!

Adress

Oppundavägen 35, 2 tr

Rum

2

Slutpris

1 695 000 kr

Avgift

2 779 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till denna soliga gavel-2:a om 55 m² med stor balkong mot ett tyst lugnt vackert skogsläge i Svedmyra. Perfekt planlösning. Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck samt utgång till balkongen i högt, fritt läge med utsikt över grönska utan insyn. T-banan tar dig till City på 16 minuter! Lätt att parkera på gatan.

Till lägenheten hör en fond om ca 20.000 kr för golvbyte.

HALL:
Öppen och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Ingång till alla rum härifrån. Två garderober. Kapphängare.
VARDAGSRUM:
Ljust och luftigt vardagsrum i gavelläge med fönster i två väderstreck samt utgång till den härliga balkongen i högt, fritt lsoligt söderäge utan insyn mot skogsområde.
KÖK:
Trevligt ljust kök i bra storlek med rejäla bänkytor och generös förvaring. Kyl/frys samt fläkt. Invid fönstret finns plats för matbord med plats för 4-6 personer.
SOVRUM:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Förvaring via inbyggda garderober.
BADRUM:
Fräscht, helkaklat badrum med badkar, WC, handfat med belyst spegelskåp, samt handdukstork

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 779 kr

Andel i föreningen: 1,52481 %

Byggår: 1950

Lägenhetsnummer: 51 (1105)

Hiss: Nej

Våningsplan: 2 trappor.

Allmänt om föreningen: Fastigheten Jordabalken 1 är belägen i Enskede. Fastigheten har adresserna Oppundavägen 21-35. Bostadsytan uppgår till 3 607 kvm och lokalytan till 230 kvm. Antalet lägenheter är 60 st med uppdelning 47 stycken bostadsrätter samt 13 stycken hyresrätter (som betingar ett mycket stort dolt framtida kapital för föreningens ekonomi) samt 9 stycken lokaler (2012-09-17). Markarealen uppgår till närmare 4 178 kvm.

Fastigheten förvaltas av T&T Förvaltning AB
I förvaltningsuppdraget ingår följande tjänster: – kameral förvaltning – hyresadministrativ förvaltning – teknisk förvaltning – fastighetsskötsel – fastighetsjour

Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten den 21 december 2010. Säljare var Familjebostäder AB.

Renoveringar:
2005: Stambyte av både kök och badrum i alla bostäderna.

2011-2012: Alla taken totalrenoverades med ny läkt och nya pannor. I samband renoverades även alla balkonger med nya sulor och renoverade räcken.

2012: Fastigheten dränerades om, i samband med detta byttes stenplattor och gräsmattor iordningställdes.

2013: Föreningens båda tvättstugor renoveras, en i taget.

Förening: Jordabalken 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Com hem

Internet: Bredband. Comhem

Allmänt
Svedmyra är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Fram till 1930 var området obebyggt sånär som på några äldre gårdar. Stadsdelen växte fram då förbipasserande spårvagnslinjen från Södermalm till Örby öppnades. Bebyggelsen är blandad, i östra delen huvudsak fristående villor och i väster bostadsrätter men även radhus och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majroskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede.
Kommunikation
Från Svedmyra kommer du till T-centralen på 16 minuter och till Gullmarsplan på 7 minuter med gröna linjen. Oavsett var i Svedmyra du bor så har du max 10 minuters promenad till tunnelbanan.
Buss 161 trafikerar Grycksbovägen/Enskedevägen och kör mellan Bagarmossen och Gröndal. Buss 163 tar dig mellan Nackareservatet i öster (Kärrtorp) och Mälaren i väster (Bredäng).
Med bil når du innerstaden på ca 10-15 minuter.
Parkering
Gratis datumparkering på gatorna i området.
Närservice
Vid Svedmyraplan ligger ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan. Här finns även en pizzeria på torget samt liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns flera mindre matställen och livsmedelsbutiker. På Oppundavägen bjuds på en av söderorts bästa sushirestauranger. Gångavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.
Övrigt
I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola.
Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.