Enskede

Sågverksgatan 85, 1 tr

Underbar 2:a med fönster i tre vädersträck och perfekt planlösning. Välskött- och lågt belånad förening!

Adress

Sågverksgatan 85, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 350 000 kr

Avgift

3 433 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva denna fantastiska tvåa med attraktivit läge, härlig balkong och fönster i tre vädersträck. Lägenheten är i fint skick och har utgång till balkongen från vardagsrummet. Bostaden är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor. Stilfullt och charmigt kök med bland annat diskmaskin och plats för matbord för flera. Trivsamt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med badkar. Mycket goda förvaringsmöjligheter med flera inbyggda garderober/skåp. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Här bor man lugnt och rofyllt med endast en kort promenad till T-bana Stureby som tar dig till Slussen på endast 13 minuter. Varmt välkommen på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten har flera praktiska och rymliga garderober och skåp i hallen, sovrummet samt vardagsrummet.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering.

– Stort härligt kök med plats för matbord. Bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis, elugn, fläkt, samt kyl/frys.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra byrå om så önskas.

– Badrum utrustat med badkar, dusch, handfat och wc.

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 3 433 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 208 kronor/månad tillkommer för bredband, total avgift blir alltså 3641 kronor/månad.

Andel i föreningen: 2,28917 %

Byggår: 1946

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 29 (1102)

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 201 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd samt ytterligare ett mindre matkällarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, centrifug samt torkrum, cykelrum och föreningslokal.

HSB Brf Skogsvaktaren i Stockholm bildades 1945 och äger och förvaltar fastigheterna med adress Sågverkargatan 77-85 samt Bjulevägen 57-69. Föreningen har 47 lägenheter samt 3 lokaler. Föreningen har även 12 parkeringsplatser samt 3 platser för mc. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Vid intresse av garage/mcplats eller övriga frågor rörande detta vänligen kontakta föreningens styrelse. Stambyte gjordes 1994. Köparen/na måste bli medlem i HSB innan föreningen godkänner överlåtelsen. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Juridisk person accepteras inte som köpare. Föreningen anordnar två gemensamma städdagar/år. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.hsb.se/stockholm/brf/Skogvaktaren

Förening: HSB Brf Skogvaktaren i Stockholm

Internet: Bredband från Bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg om f.n. 208 kronor/månad tillkommer för bredband.

Sammanställning: Underbar balkong med utgång från vardagsrummet. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Sol (sommartid) på balkongen från cirka klockan 12 till kväll enligt säljaren. Här trivs man!

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 208 kronor/månad tillkommer för bredband, total avgift blir alltså 3641 kronor/månad.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktsskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktsskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.