Ekhagen - Norra Djurgården

Torphagsvägen 8, 2 tr

Drömboende med balkong i bästa solläge, ljus, charm och härligt skick.

Adress

Torphagsvägen 8, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

2 762 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

I populära Ekhagen ges nu möjlighet att förvärva en riktig funkispärla med en underbar balkong med bästa solläge, generösa ljusinsläpp och suverän planlösning. Lägenheten har dessutom genomgående fina trägolv, spegeldörrar, stora fönster, högt i tak och fint skick. Genomtänkt planlösning med sällskapsvänliga ytor och bra förvaringsutrymmen. Föreningen har precis sänkt avgifterna med 5% (från den 1/7-2011)! Här bor ni med lugnt, lummigt och rofyllt läge, men ändå oerhört nära stadens puls. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter med två inbyggda garderober med överskåp samt hyllor. Vitmålade trägolv.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Plats finns även för bokhyllor och extra byråer om så önskas. Fiskbensparkett.

– Väldisponerat, funktionellt och mycket charmigt kök med separat matplats. Bra arbetsytor samt gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med gasspis, elugn, fläkt, kyl och frys. Separat matplats för 4-6 personer. Vitmålade trägolv.

– Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Två inbyggda klädkammare. Vitoljat furugolv.

– Helkaklat badrum med ingång från två håll. Badkar, handfat, dusch, skåp och wc.

– Härlig balkong i söderläge med sol i princip hela dagen. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 500 000 kr

Månadsavgift: 2 762 kr

Andel i föreningen: 5,77210 %

Byggår: 1935-36

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, cykelrum och soprum.

Lägenhetsnummer: 1202.

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Allmänt om föreningen: Brf Djurgårdseken 5 förvärvade fastigheten 2001 och består av17 lägenheter varav 1 är hyresrätt (framtida dold intäkt) samt 1 hyreslokal. Fastigheten totalrenoverades 1993. Stammarna spolades 2011. Föreningen har från den 1/7-2011 sänkt avgifterna med 5%.

Förening: Brf Djurgårdseken 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Drömläge i idylliska Ekhagen, Norra Djurgårdens Ekopark och granne med Botaniska trädgården. Bekvämt promenadavstånd till Stora skuggan med Sveriges största 4H gård och det välkända caféet Skafferiet. Nära till klipp- och strandbad i Brunnsviken där man även kan njuta av skridskoåkning vintertid på plogad bana! Underbara promenadstråk och grönområden. Kort väg till Ekhagens småbåtshamn med möjlighet till båtplats, där man även kan paddla kanot på sommaren. Bra kommunikationer in till stan, buss 40 mot Odenplan strax utanför samt t-bana och Roslagsbanan endast ett stenkast bort. Man cyklar på ca 20 minuter till Stureplan. När Ekhagen stod färdigt år 1938 ansågs det som ett mycket lyckat område som staden med stolthet och glädje visade upp. Sedan mitten av 1990-talet är Ekhagen klassificerat som kulturhistoriskt värdefullt och byggnaderna har så kallat, stort kulturhistoriskt värde.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.