City - Norrmalm - Invid Stureplan

Brunnsgatan 4, 3 tr - högst upp i gårdshus!

Snyggt och rätt vid Stureplan! Stilren design och drömskick, högst upp med balkong och vy mot takåsar!

Adress

Brunnsgatan 4, 3 tr - högst upp i gårdshus!

Rum

2

Slutpris

3 530 000 kr

Avgift

1 637 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Sällan har det klyschiga uttrycket ”drömboende” passat bättre för att beskriva denna fantastiska bostad belägen i välskött fastighet anno 1907. Här lever du i eftertraktade kvarter, mitt i Stockholm, där Norrmalm, Östermalm och city möts, alldeles invid Stureplan och Humlegården.

Högst upp med ljust och rofyllt läge i gårdshus, finns denna läckra lägenhet i toppskick som med varsam hand byggdes om och totalrenoverades 2009. Perfekt planlösning för två personer med väldisponerade ytor, genomgående stilren design och påkostade materialval. Mysig balkong i högt läge med utsikt mot takåsar, ger härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne.

Exklusivt och välutrustat kök från italienska Scavolini med maskiner från Miele. Toppfräscht och snyggt badrum med dubbla duschar. Vardagsrum med utgång till balkongen. Ljuvligt sovrum, som ett ”master bedroom”, med plats för stor dubbelsäng och generösa väggytor att ställa garderober eller platsbygga förvaringslösningar längs med. Lägenheten i kombination med det suveräna Stockholmsläget gör detta till ett boende många väntat på. Varmt välkomna!

– Hall med plats att sätta klädhängare för ytterkläder. Mörkbetsat ekgolv. Väggar i sober kulör. Spotlights i tak.

– Toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dubbla duschar med hand- och takduschfunktion. Vägghängd WC. Badrumsskåp. Handfat på kommod. Spotlights i tak.

– Exklusivt kök i vitt från Italienska Scavolini med god förvaring i skåp i dubbla rader till tak samt i draglådor. Bänkskivor i svart granit med underlimmad diskho och mosaik på väggen ovan. Maskiner från Miele såsom induktionshäll, varmluftsugn och inbyggd diskmaskin. Fläktkåpa. Kyl och frys från Gorenje. Infällda spotlights i tak. Klinkergolv med golvvärme. Matplats för 3-4 personer vid vackert fönsterparti med spegelmönstrad nisch i original från byggåret.

– Vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. Utgång via dubbeldörrar till mysig balkong högt läge med vy mot takåsar. Väggar i sober kulör. Mörkbetsat ekgolv.

– Ljuvligt och stort sovrum, som ett ”master bedroom” med plats för rejäl dubbelsäng och generösa väggytor att ställa garderober längs med. Mörkbetsat ekgolv. Vackert fönsterparti med spegelmönstrad nisch i original från byggåret.

Pris: 3 450 000 kr

Månadsavgift: 1 637 kr

Andel i föreningen: 3,16170 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och vindsförråd. Trivsam gemensam innergård.

Renoveringar: 1986 byttes V/A-stammar i kök och badrum, fasaden renoverades och elstigare byttes. 2007 byttes maskiner i tvättstugan. 2008 målades tak och trapphus. 2011 byttes värmecentral. Föreningen planerar renovering av hiss samt fönster mot gatan.

Lägenhetsnummer: 111 (1301)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Österbotten 9 bildades och förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen är en äkta förening som består av 14 medlemslägenheter och 3 kommersiella lokaler. Inga avgiftsförändringar eller större renoveringar planeras i föreningen.

Förening: Brf Österbotten 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet: Leverantör: Telia. 100 Mbit/s (ingår i månadsavgiften).

Sammanställning: Balkong, högst upp, närmast takåsarna.

Härligt och ostört cityläge i kvarter där man känner historiens vingslag, nära Humlegården, Stureplans shopping- och restaurangutbud samt allt annat trevligt som erbjuds i Stockholms innerstad. Här erbjuds promenadavstånd allt från biografer, caféer, affärer, NK, Sturegallerian m.m. till Dramaten och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana, flertalet innerstadsbussar samt kort promenad till T-centralen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.