City - Norrmalm

Holländargatan 9a, 3 tr

Underbar balkong, vacker öppen spis och drömläge mitt i city!

Adress

Holländargatan 9a, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 450 000 kr

Avgift

3 557 kr/mån

Boyta

71 kvm



Om bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget och läget….” passat bättre för att beskriva detta centrala och samtidigt lugna läge mitt i city, granne med Centralbadet och med bekvämt promenadavstånd till Östermalmstorg och Stureplan.

Mycket trivsamt och charmigt boende med underbar balkong och vacker öppen spis. Stora fönster och högt i tak ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är välplanerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum med utgång till balkongen och den öppen spisen som ger värme, charm och känsla. Kök med matplats, rymligt sovrum, badrum med badkar samt bra förvaringsutrymmen med bl.a flera inbyggda garderober. Vid stambyte kommer det dessutom ges möjlighet att påverka standard och utrustning i badrum och kök. Föreningen har en stor gemensam takterrass med sommarmöblering och magnifik panoramautsikt över Stockholm och dess takåsar! Hiss finns. Välkomna på visning!

– Hall med två inbyggda skåp samt bra avhängningsmöjligheter.

– Underbart vardagsrum med fiskbensparkett och stora fönster. Utgång till balkongen och öppen spis. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar.

– Kök med bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis/ugn. Matplats med stort härligt fönsterparti och skjutdörr mot köket.

– Sovrum med plats för säng, sängbord , skrivbord och extra byrå om så önskas. Tre inbyggda garderober. Fiskbensparkett.

– Badrum med badkar, dusch, handfat och wc.

– Härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 3 450 000 kr

Månadsavgift: 3 557 kr

Andel i föreningen: 1,39940 %

Byggår: 1939

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga samt en enastående takterrass med utsikt över Stockholms takåsar och sommarmöblering! Föreningen är granne med Centralbadet och dess underbara trädgård.

Lägenhetsnummer: 291

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Allmänt om föreningen: Brf Funkislandet bildades 2010 och består av 36 lägenheter och 8 hyreslokaler. Då en stor del av föreningens intäkter kommer från de kommersiella lokalerna klassas föreningen idag som en oäkta förening. Föreningen undersöker möjligheten att omvandla till en äkta förening, detta är en fråga med hög prioritet för föreningen. Under 2011 planeras en större renovering då bl.a renovering/byte av V/A stammar, installation av 3-fasel, ny ventilation översyn hissar, trapphus etc. Kostnader för detta är reserverade och ingår i den ekonomiska planen. Föreningen planerar dessutom att sälja ut ett par hyresrättter och ev ett par lokaler vilket kommer stärka kassan ytterligare.

Förening: Brf Funkislandet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Ett unikt läge mitt i Stockholm city! Här bor ni tyst och lugnt med all növändig service precis runt husknuten. Direkt närhet till härliga shoppingstråk och butiker, gallerior, mataffärer, restauranger, caféer, gym, bad och apotek. Föreningen har två ingångar, Holländargatan och Drottningatan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.