City - Norrmalm

Regeringsgatan 85, 4 tr

Suveränt läge, högst upp i fastigheten i toppskick. Klassiskt 20-tal med högt i tak, ekparkett och vackra fönster.

Adress

Regeringsgatan 85, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 325 000 kr

Avgift

1 145 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Härligt läge i Stockholms innerstad med kort promenadavstånd till Stureplan och city. Ljuvlig 20-talslägenhet som är optimalt planerad och stilrent renoverad. Här samsas tidsenligt bevarade detaljer såsom vackra parkettgolv, högt i tak och spegeldörrar med ljus färgsättning och påkostade materialval. Lätt möblerat vardagsrum, sovrum med plats för rejäl säng samt smakfullt renoverat kök med goda funktioner och fräscht duschrum.

Här lever du i eftertraktade kulturkvarter med anor från 1600-talet där Norrmalm, Östermalm och Stockholm city möts, alldeles invid Stureplan, Humlegården och Brunkebergsåsens topp.

– Hall med plats för avhängning, stavparkettgolv, ljusa målade väggar och tak samt en stor klädkammare.

– Snyggt duschrum med helkaklade väggar i ljusgrått och ljust klinkergolv. Dusch, belysning via spotlights, wc, handfat med kommod under i ek och stor spegel ovan. Handdukstork. Tvättmaskin LG lämnas med ekskiva ovanpå för förvaring.

– Stilrent arbetskök i vitt med bra arbetsytor och gott om skåp. Mörkt sjöstenskakel och mörkbetsad bänkskiva. Gasspis med fyra brännare, rostfri ugn och rostfri fläkt, mikro, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Tre öppna hyllor på vägg för öppen förvaring. På andra sidan köket finns serveringsskåp i original med mörk bänkskiva. Mörkbetsat parkettgolv.

– Bra disponerat och praktiskt sovrum i ljus färg med plats för stor säng, idag om 1,40. Mörkt lackat trägolv.Stort fönster. Spegeldörr mot sovrummet.

– Härligt, lätt möblerat vardagsrum med ekparkett och ljust vitmålade väggar och tak. Stort vackert fönster ut mot Regeringsgatan i kupa. Fiskbensparkettgolv i original som löper in från hall och sedan in i hela rummet.

Pris: 2 890 000 kr

Månadsavgift: 1 145 kr

Andel i föreningen: 1,01800 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Gemensamma utrymmen är tvättstuga och uteplats. Cykelparkering på gården. Källarförråd finns.

Lägenhetsnummer: 25 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garage 4.700 kr inkl moms per månad. 5 st motorcykelplatser finns och som hyrs ut. www.garageplatsen.se Boendeparkering på gatan www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: www.torkan20.se

Föreningen består av 42 bostadsrätter, 3 hyresrätter och 5 lokaler. Garage 4.700 kr inkl moms/m. Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och renoverade fastigheter.

Förening: Brf Torkan 20

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem

Internet: Internet tillhandahålls av Telia genom fiberuppkoppling. Det finns även möjlighet att se på TV genom fiber. För ytterligare information, se Telias hemsida.

Härligt och centralt innerstadsläge i genuina kvarter där man känner historiens vingslag. Här bor du invid Johannes kyrka och dess park liksom Humlegården, Stureplans shopping- och restaurangutbud samt allt annat trevligt som erbjuds i Stockholms city. Här erbjuds promenadavstånd till allt från biografer, caféer, affärer, NK, Sturegallerian, Dramaten och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana, flertalet innerstadsbussar samt kort promenad till T-centralen, Flygbussarna samt Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.