Bromma-Ulvsunda, 2 rum, 54 kvm

Granbacken 22, 3 tr

Om bostaden

Strålande ljus 1950-tals tvåa i mycket fint skick, högst upp med genomgående planlösning & balkong i söder. BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS. RING ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA EN VISNING.

Varmt välkommen till Granbacken 22 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär som slår det mesta. Här bor man i ett naturskönt område med närhet till både vatten och grönska som god service och utmärkta kommunikationer.

Lägenheten är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här ges luftiga sociala ytor med ett generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till härlig möblerbar balkong i soligt söderläge som blir ett extra rum större delen av året. Ett utmärkt fullutrustat kök med matplats och ett underbart sovrum med stort fönster och bra förvaring. Helkaklat badrum med badkar i stilsäkert utförande. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Området kring Granbacken har mycket att erbjuda med både natur och shopping in på knuten. Ta gångbron över till Ulvsunda slott med dess vackra slottspark eller avkopplande promenader och joggingturer runt intilliggande Lillsjön.

Välskött förening med renoverad fastighet.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Svart golvklinker samt gott om plats för ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr.

– Inre hall med rymlig klädkammare för utmärkt förvaring.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Vitt kakel ovan diskbänk och maskinell utrustning såsom spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Spotlights i tak och fondvägg med vit träpanel samt matplats.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, matbord och annan möblering vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge. Utgång till härlig soldränkt balkong med plats för bord, stolar och växter.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns en inbyggd garderob och plats för ytterligare förvaring. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

– Fräscht kaklat badrum med badkar. Vitt kakel och vit golvklinker samt handdukstork fönster.

Pris: 2 795 000 kr

Månadsavgift: 3 766 kr
I avgiften ingår värme, VA & bredband.

Andel i föreningen: 7,03195 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1952

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 2016 (1303)

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 171 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 3 garageplatser, kö 3 st. kostnad varierar då garagen är olika stora. 4 parkeringsplatser, kö 4 st. 600 kr/mån.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Granbacken registrerades 2006 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten bebyggdes 1952 och består av 1 flerbostadshus. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 897 kvm, varav 786 kvm utgör lägenhetsyta och 111 kvm utgör lokalyta. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016-2026. Föreningen godkänner delat ägande. Juridiska personer accepteras inte som medlemmar. Inga avgiftsförändringar eller större reparationer eller ombyggnationer har diskuteras. Trappstädning och trädgårdsskötsel ligger på entreprenad.
Lägenheten disponerar ett vindsförråd och ett "matförråd"i källaren. Det finns barnvagnsförråd, skyddsrum, cykelförråd och tvättstuga med 2 maskiner, torkskåp, kallmangel och torktumlare.

Renoveringar:
2002 Stambyte kök
2002 Stambyte Badrum/Wc
2002 Byte av elstigar/elcentral
2002 Omdragning av el i lägenheterna
2004 Renovering av tvättstugan
2012 Nya entréportar
2014 Fönsterbyte (bullerdämpande åtgärd genomförd av Swedavia)
2016 Målning av fönster
2018 Installation av fiber

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: HSB Brf Granbacken i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-Tv tecknas separat av medlem via Sappa, ComHem ellerTelia.

Internet: Kollektivt fiber från Bahnhof 1000/1000 mbit/s (275 kr/mån) ingår i avgiften.

Sammanställning: Underbar och möblerbar balkong som ger ett härligt "uterum" med plats för bord, stolar och växter.

Johannesfred är ett grönt och lummigt område utmed vattnet med strandpromenad och möjligheter till bad och skridskoåkning beroende på årstid. I närheten ligger vackra Ulvsunda Slottspark, Ulvsundasjön och Bromma golfklubb för de golfintresserade. Lillsjön med kolonilotter, promenadstråk efter vattnet vid Ulvsundaviken. Området har gott om restauranger, butiker och service med Ulvsunda industriområde, Brommaplan och Bromma Blocks inom promenadavstånd. I närområdet finns även flera skolor och förskolor. Med buss tar du dig till Alviks Torg på 10 minuter och vidare med tvärbana, tunnelbana eller buss. Hela Johannesfred försörjs av den nya moderna Tvärbanan som skapar snabba förbindelser till flera närområden och närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden. Resan mellan Johannesfred och Alvik tar ca 2 minuter. Gå- cykelavstånd till Pampas marina.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.