Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 54, 1 tr

Ljuvlig 30-tals tvåa i mycket fint skick. Ljus, charmig & ytsmart med perfekt genomgående planlösning och idylliskt läge på Tranebergs gröna höjder.

Adress

Tranebergsvägen 54, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 890 000 kr

Avgift

3 086 kr/mån

Boyta

53 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Tranebergsvägen 54 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär som slår det mesta. Perfekt för paret som vill ha riktigt gott om plats. Här bor man med ett idealiskt lugnt läge nära city men ändå gångavstånd till bad, parker och Mälarens strandpromenader. Endast 1 minut från T-bana och Alviks torg med all tänkbar service finns inom ett par minuters promenad.

Lägenheten har smakfullt renoverats med ljusa färgval, vackra golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Den är utmärkt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här finns ett kök som inspirerar till matlagning och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt fint ljusinsläpp från stort fönster. Generöst sovrum med stort fönster och utmärkt förvaring. Helkaklat och stambytt badrum. Perfekt genomgående planlösning mot gata och gård med stora fönsterpartier som skapar härligt ljusflöde och skänker behaglig atmosfär till hela lägenheten.

Ett trivsamt boende med perfekt läge i populära Traneberg. Välskött förening med god ekonomi och renoverad fastighet.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning såsom spishäll, fläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Här finns gott om plats för matbord.

– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönster som skänker fint ljus och harmonisk atmosfär för avkopplande stunder. Här ryms soffa med tillhörande möblemang och matbord för många gäster vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Luftigt sovrum med stort fönster och rogivande vy mot grönska. Plats för både dubbelsäng och annat möblemang samt inrett med två garderober och utmärkt förvaring i klädkammare.

– Helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, WC, handfat med tillhörande överskåp med spegel.

Pris: 2 795 000 kr

Månadsavgift: 3 086 kr
I avgiften ingår värme. VA och kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband 254 kr/mån tillkommer på avgiften.

Andel i föreningen: 9,38100 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1:2 (1101)

Hiss: Nej

Våning: 1

Antal våningar: 3

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 114 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Omberget 1 bildades 1988 och består av 13 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Byggnaden uppfördes 1934 och har en total lägenhetsyta om 550 kvm.
Föreningen har en gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Det finns cykelförråd. Alla lägenheter har branddörr. Föreningen har en trivsam lummig trädgård med buskar, träd och utemöbler samt grill. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välskött förening med en belåningsgrad på ca 1 668 kr/kvm. För ytterligare information se årsredovisningen.

Utfört underhåll:
1995-2004 Stambyte av fastigheten.
1998 Husets elinstallation omdragen.
2000 Tvättstugan målades om.
2004 Trapphus målades om.
2007 Fasadrenovering. Balkongrenovering.
2014 Dränering runt huset. OVK.
2016 Renovering av uppvärmningssystem.
2018 Renovering av husets samtliga fönster och balkongdörrar. Ny uteplats har byggts på baksidan av huset.
2018 Byte till säkerhetsdörrar.
2019 Stamspolning.
2019 Lagning och uppfräschning av tak.
2019 Lagning av fasad efter fönsterbyte.

Planerade renoveringar:
Ommålning av trapphus och åtgärd för radon på bottenplan.

Förening: Brf Omberg 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Gruppanslutning (bredband, TV och telefoni) genom Bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg om 254 kr/mån.

I Traneberg bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren, badplats, småbåtshamn och bryggor. Här ligger också Tranebergsparken med plaskdamm och lekplats för de minsta och en skateboardramp för de lite större.
Alldeles i närheten vid Alviks Torg och Alviks strand, finns gott om butiker och populära restauranger och serveringar. Smultronställen med gångavstånd är härliga Park bageri och konditori i Äppelviken och Gelato Scarfó i Ålsten. Det finns även gott om fritidsaktiviteter, med flera gym och tennisklubben SALK. I närliggande Bromma Blocks har du ytterligare ett stort utbud av butiker och restauranger.
Kommunikationerna är goda med närhet till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bland annat nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderort till Stora Essingen, Liljeholmen, Gullmarsplan och vidare till Sickla Udde. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.