Bromma - Brommaplan

Klädesvägen 40,6 tr

Nyproducerad 2:a högst upp i fritt läge med optimal planlösning och solig balkong. Populär förening med garage och pool. Välkomna!

Adress

Klädesvägen 40,6 tr

Rum

2

Slutpris

2 660 000 kr

Avgift

2 437 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Perfekt 2:a i toppklass med alla bekvämligheter. Stilrent sällskapskök i öppen planlösning mot vardagsrum. Lättmöblerat med naturlig plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den stora balkongen med söderläge som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med komfortvärme, handdukstork och kombimaksin. Rymligt sovrum med plats för rejäl säng. Populär föreningen med grönskade innergård och pool i bäst solläge för medlemmarnas njutning.

Här bor man centralt vid Brommaplan, 1 minuts promenad från kommunikationer och 10 minuter med tunnelbana till pulsen i City, men också närhet till vatten och grönområden. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor, samt gott om förvaring i flertalet garderober. Genomgående ekparkett, samt vitmålade väggar och tak. Säkerhetsdörr.

– Utmärkt sällskapskök med komplett maskinell utrustning från Siemens. Bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Här finns diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt kyl och frys.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Lättmöblerat med plats för matbord, soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen i söderläge som fungerar som ett extra uterum under sommarhalvåret.

– Rofullt sovrum med plats för rejäl säng.

– Snyggt helkaklatbadrum med komfortvärme. Här finns handdukstork, dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat på kommod, spegelskåp samt kombimaskin med skåp ovan.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 2 437 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för bredband på 180kr/mån. Driftskostnader: Hushållsel ca 150:-/månad, varmvatten ca 60:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Andel i föreningen: 0,35410 %

Byggår: 2017

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cyckelförråd, barnvagns-/rullstolsrum och tvättstuga. Fantastisk innergård med pool, poolhus, solterrass, sittgrupper samt en gemensamhetslokal.

Lägenhetsnummer: 2-1508 (1508)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks består ett tornhus med 10 vån samt fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. Byggnaderna inrymmer 249 stycken bostadsrätter om 12 144 kvm fördelat på 1 till 4 rok. Det finns ett garage med 80 platser. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 % de närmaste 10 åren. Detta kan förändras. Inga planerade renoveringar.

Förening: Brf Bromma Tracks

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Föreningen har tecknat avtal med Comhem som leverantör för bredband 1000/1000. Obligatoriskt avgift på 180kr/mån.

Sammanställning: Stor och solig balkong vetter mot föreningens grönskande innergård med pool.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.