Birkastan

Tomtebogatan 30

VISNINGARNA INSTÄLLDA - LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Tomtebogatan 30

Rum

2

Slutpris

4 050 000 kr

Avgift

2 754 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

Välkomna till ett underbart boende med drömläge i hjärtat av Birkastan!
Lägenheten har de tidstypiska detaljerna väl bevarade såsom två ståtliga kakelugnar, vackert burspråk, genomgående välbevarat furugolv, spegeldörrar, cirka tre meter i takhöjd samt fönster med speglar och djupa nischer. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus, rymd och härlig charm. Lägenheten erbjuder stora sällskapsvänliga ytor och gott om förvaringsutrymmen med flera inbyggda garderober. Kök med matplats och diskmaskin samt badrum med tvättmaskin. Möjlighet finns att omdisponera lägenheten till funktionen av en 3:a med två sovrum, se alternativ planlösning. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Här finns det perfekta boendet för er som vill bo lugnt och tyst i ett av Stockholms mest attraktiva kvarter. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En inbyggd garderob samt två överskåp. Plats för arbetshörna eller extra garderober om så önskas. Furugolv.

– Enastående vardagsrum med en vacker kakelugn (fungerande). Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Tre meter i takhöjd, furugolv samt stort fönsterparti med djupa nischer och speglar. En generös inbyggd klädkammare med hängmöjligheter i två nivåer. Här trivs man!

– Stilfullt, charmigt och funktionellt kök med matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Bra arbetytor samt gott om förvaring med köksluckor i vitt. Furugolv.

– Sovrum med vackert burspråk med speglar och djupa nischer. Plats fnns för dubbelsäng, sängbord samt extra garderober/byråer om så önskas. Spegeldörrar finns både mot vardagsrummet och entrén. Furugolv samt en kakelugn (ej fungerande).

– Helkaklat badrum med tvättmaskin, dusch, handdukstork, handfat, skåp och spegel.

Pris: 3 800 000 kr

Månadsavgift: 2 754 kr

Andel i föreningen: 2,90000 %

Byggår: 1910

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga och en mycket fin grönsakande innergård med sommarmöblering och grill

Renoveringar: 1985-86 Fastighetsom,byggnad inkl stambyte 1999 Takmålning 2004 Installation av bredband 2006 Fönsterrenovering 2009-10 Ventilationsåtgärder enl. OVK 2010 Expansionskärlet i värmecentralen byttes Fastigheten bedöms vara i gott skick.

Lägenhetsnummer: 7

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Allmänt om föreningen: Brf Kadetten består av 33 bostadsrättslägenheter samt 3 hyreslokaler. Föreningen sänkte avgifterna med 10% 2008, inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Gemensam vår- och höststädning. Populär och välskött förening med god ekonomi med bl.a drygt 1 mkr i kassan.

Förening: Brf Kadetten 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här bor ni tyst och fridfullt på Tomtebogatans lugnaste del, bara ett stenkast från Rörstrandsgatan! Synnerligen eftersökt läge med mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, matvaruaffärer, bageri, och all annan service i området.
Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Ombyggnationer i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnationer som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygglov.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.