Birkastan

Karlbergsvägen 87, 4 tr

Drömboende på Karlbergsvägen. Genomgående planlösning, högt läge och balkong mot innergård!

Adress

Karlbergsvägen 87, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 525 000 kr

Avgift

3 038 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Birkastan och detta attraktiva läge på Karlbergsvägen. På fyra trappor i fastighet från 1912 finns denna ytterst välplanerade lägenhet med ytor i bra skick. Lägenheten har de tidstypiska detaljerna väl bevarade såsom genomgående välbevarat trägolv, spegeldörrar, drygt tre meter i takhöjd samt fönster med speglar och djupa nischer. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus, rymd och härlig charm. Underbart vardagsrum, stilrent och fullutrustat kök med plats för stort matbord. Trivsamt sovrum med platsbyggd garderobsvägg och utgång till balkong mot innergård. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt goda fövaringsmöjligheter i anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med tre meter i takhöjd, furugolv samt stort fönsterparti med djupa nischer och speglar.

– Stilrent kök i stram design med plats för stort matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Utgång till balkong mot innergården. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en platsbyggd garderobsvägg.

– Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 038 kr

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, tvättstuga och ett vindsförråd.

Renoveringar: V/A stammar, elstigare och fasad renoverades och byttes 1981-82. Tvättstugan renoverades 2002 och på gården lades ny asfalt 2003. Fönstermålning gjordes 2006 och trapphusen renoverades 2009.

Lägenhetsnummer: 4

Hiss: Ja

Våning: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. P-snurran på Rörstrandsgatan, inhägnade p-platser går att hyra på Norra Stationsgatan för ca 750 kr/mån, via Stockholms Parkering.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1988, köpte fastigheten 1992 och består av 34 lägenheter varav en upplåtes med hyresrätt. Föreningen är välskött och har låg belåning. V/A stammar byttes i början av 80-talet. För mer information om föreningen, besök gärna www.kadetten3.se

Förening: Brf Kadetten 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Möjlighet till internet via ComHem.

Sammanställning: Mysig balkong mot lugn innergård.

Välkommen till härliga Vasastan och paradgatan Karlbergsvägen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restauranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande.

Längre upp på gatan ligger populära restaurangen Arizona med tillhörande uteservering under kastanjeträdet. Dessutom finns ett café, frisör, fiskdelikatessbutik samt postutlämning i korsningen Norrbackagatan.

Kommunikationerna är mycket bra med buss 69 utanför porten som går till city och vidare ut på Djurgården, ca 5 min till Karlbergsstation för pendeltåg och ca 5 minuter till St:Eriksplan för tunnelbana, flygbuss och buss 3 och 4.

Med kort promenad nås rekreationsområdet vid Karlberg och Karlbergskanalen samt även Vasaparken, Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.