Birkastan

Karlbergsvägen 87 B, 4 tr.

Takvåning med snedtak, generösa ljusinsläpp och en härlig känsla. Drömläge högst upp i huset!

Adress

Karlbergsvägen 87 B, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

3 625 000 kr

Avgift

2 561 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Birkastan och detta attraktiva läge på Karlbergsvägen. Överst med knäpptyst gårdsläge i fastighet från 1912 finns denna ytterst välplanerade lägenhet med ljusa ytor i mycket bra skick! Generösa ljusinsläpp med härlig stadsvy över lummiga trädtoppar och takåsar. Utmärkt kök, snyggt badrum och lättmöblerat vardagsrum.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Ekparkett.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, handdukstork, toalett och handfat med kommod. Mosaik med golvvärme. Förberett för tvättmaskin.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med generösa ljusinsläpp och ekparkett utgång till balkongen.

– Balkongen är en så kallad brandbalkong som rent juridiskt inte är en del av bostadsrätten. Det finns en lucka i balkongen som inte får täckas över då det är en nödutgång vid brand. Nuvarande ägare använder balkongen till lägenheten vilket styrelsen inte har något emot så länge man följer Brandmyndighetens krav.

– Snyggt kök (från Kvik) med matplats för fyra personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Keramikhäll, ugn och fläkt. Kyl, frys och diskmaskin. Ekparkett.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Garderober.

Pris: 3 550 000 kr

Månadsavgift: 2 561 kr

Andel i föreningen: 3,05000 %

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd. Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsnummer: 30

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. P-snurran på Rörstrandsgatan, inhägnade p-platser går att hyra på Norra Stationsgatan för ca 750 kr/mån, via Stockholms Parkering.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1988, köpte fastigheten 1992 och består av 34 lägenheter varav en upplåtes med hyresrätt. Föreningen är välskött och har låg belåning. V/A stammar byttes i början av 80-talet. För mer information om föreningen, besök gärna www.kadetten3.se

Förening: Brf Kadetten 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem. Ingår ej i avgiften.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Välkommen till härliga Vasastan och paradgatan Karlbergsvägen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restauranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande.

Längre upp på gatan ligger populära restaurangen Arizona med tillhörande uteservering under kastanjeträdet. Dessutom finns ett café, frisör, fiskdelikatessbutik samt postutlämning i korsningen Norrbackagatan.

Kommunikationerna är mycket bra med buss 69 utanför porten som går till city och vidare ut på Djurgården, ca 5 min till Karlbergsstation för pendeltåg och ca 5 minuter till St:Eriksplan för tunnelbana, flygbuss och buss 3 och 4.

Med kort promenad nås rekreationsområdet vid Karlberg och Karlbergskanalen samt även Vasaparken, Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.