Birkastan

Rörstrandsgatan 31

Toppskick med äldre charm, suverän planlösning och låg avgift. Drömläge i Birkastan!

Adress

Rörstrandsgatan 31

Rum

2

Slutpris

3 310 000 kr

Avgift

1 408 kr/mån

Boyta

51 kvmOm bostaden

Här på Rörstrandsgatan, med ett av innerstadens mest eftersökta läge och adress, finns denna underbara 20-talslägenhet som med varsam hand renoverats till toppskick. Lägenheten är ytterst välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Spröjsade fönster med djupa nischer, nyslipade och vitbestade trägolv. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden en ljus och trivsam känsla. Välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och rymligt badrum med golvvärme. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på entréplan med vardagsrum mot Rörstrandsgatan och sovrum mot innergården. Populär och välskött förening med låga avgifter. Välkomna på visning!

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Spröjsat fönster med djupa nischer, vitbetsat trägolv och vita väggar.

– Stilfullt kök med bra arbetsyta och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll och ugn från SMEG samt kolfilterfläkt och mikrovågsugn (IKEA). Vitbetsat trägolv.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Dolt utrymme för motvikt till hissen (detta utrymme används ej vid daglig hisservice utan tillgång ska ges endast vid akuta problem med hissens balans eller vid besiktning). Flera garderober spröjsat fönster med djupa nischer, spotlightbelysning samt vitbetsat trägolv.

– Rymligt badrum utrustat med golvvärme, dusch, infällbara duschväggar, skåp och vägghängd wc. Förberett för tvättmaskin.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 1 408 kr

Andel i föreningen: 0,64610 %

Byggår: 1929

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns 2 förråd (1 vindsförråd samt 1 källarförråd). Det finns tre tvättstugor, tre innergårdar, barnvagnsförråd, cykelparkering och soprum,

Lägenhetsnummer: 4 (1001) SÅLD!

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 122 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 33 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Brf Rörstrand 29-37 förvärvade fastigheten år 2000 och består av 110 lägenheter varav 4 är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 10 lokaler. I huset finns även 33 garageplatser (kostnad ca 2000 kr/mån). Juridisk person accepteras ej som köpare. Stammar byts allt eftersom medlemmar i föreningen renoverar kök och badrum. Stammen i denna bostad renoverades 2013. Avgifterna sänktes 10% 2006, 2008 gjordes ytterligare en sänkning med 20% p g a sänkning av fastighetsskatt och inkomstskatt. En ny sänkning på 10% gjordes 1 januari 2013. Huset har haft 1-fas el från början men uppgraderades till 3-fas under 2007. Energideklaration gick ej att få fram. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens hemsida www.brfrorstrand29-37.se

Förening: Brf Rörstrand 29-37

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Kostnad 185 kr/mån för 100 Mbit.

Här på Rörstrandsgatan bor man med ett förstklassigt läge i Birkastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.