Birkastan

Karlbergsvägen 87 B

Takvåning med snedtak, burspråk och härlig balkong. Drömläge, högst upp och mycket bra skick!

Adress

Karlbergsvägen 87 B

Rum

2

Slutpris

3 025 000 kr

Avgift

2 465 kr/mån

Boyta

50 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Birkastan och detta attraktiva läge på Karlbergsvägen. I högt och knäpptyst gårdsläge i fastighet från 1912 finns denna ytterst välplanerade lägenhet med ljusa ytor i mycket bra skick! Stor balkong och generösa ljusinsläpp med utsikt över lummiga trädtoppar och takåsar. Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, snyggt badrum och sovrum med plats för dubbelsäng.

Lägenheten har de tidstypiska detaljerna väl bevarade såsom två ståtliga kakelugnar, vackert burspråk, genomgående välbevarat furugolv, spegeldörrar, cirka tre meter i takhöjd samt fönster med speglar och djupa nischer. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus, rymd och härlig charm.

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina furugolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med stort fönsterparti.

– Stilrent kök i stram design med vita köksluckor, mörkt kakel och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Plats för matbord för 4-6 personer.

– Rymligt och trivsamt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Utgång till balkong mot innergården. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet samt 2 garderober (ingår ev).

– Toppfräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, stilren kommod, handduksvärmare, tvättmaskin samt torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 465 kr

Andel i föreningen: 2,93330 %

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd. Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. P-snurran på Rörstrandsgatan, inhägnade p-platser går att hyra på Norra Stationsgatan för ca 750 kr/mån, via Stockholms Parkering.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1988, köpte fastigheten 1992 och består av 34 lägenheter varav en upplåtes med hyresrätt. Föreningen är välskött och har låg belåning. V/A stammar byttes i början av 80-talet. För mer information om föreningen, besök gärna www.kadetten3.se

Förening: Brf Kadetten 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Möjlighet till internet via ComHem.

Välkommen till härliga Vasastan och paradgatan Karlbergsvägen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restauranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande.

Längre upp på gatan ligger populära restaurangen Arizona med tillhörande uteservering under kastanjeträdet. Dessutom finns ett café, frisör, fiskdelikatessbutik samt postutlämning i korsningen Norrbackagatan.

Kommunikationerna är mycket bra med buss 69 utanför porten som går till city och vidare ut på Djurgården, ca 5 min till Karlbergsstation för pendeltåg och ca 5 minuter till St:Eriksplan för tunnelbana, flygbuss och buss 3 och 4.

Med kort promenad nås rekreationsområdet vid Karlberg och Karlbergskanalen samt även Vasaparken, Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.