Birkastan

Robert Almströmsgatan 9 B, 1 tr

Härligt 20-tal med högt i tak, vackra trägolv, stora och spröjsade fönster samt snövita snickerier och spegeldörrar. Perfekt planlösning och drömläge!

Adress

Robert Almströmsgatan 9 B, 1 tr

Rum

2

Slutpris

4 350 000 kr

Avgift

2 139 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 47,5 ljusa och sociala kvm i mycket bra skick! Sober färgsättning och modern komfort samsas med vackert bevarade 1920-talsdetaljer såsom fina trägolv och snickerier, högt till tak, spegelmönstrade pardörrar, höga golvsocklar samt 4 fönster i två väderstreck.

Läget är toppen på Robert Almströmsgatan som är en dold, mysig och tyst gata alldeles invid Rörstrandsgatan och Birkastans sprudlande kvarter med mängder av välrenommerade caféer, restauranger och butiker. 2 minuters promenad till tunnelbana och Karlbergsstation.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.

– Via hallen når man en rejäl walk in closet med fantastisk förvaring.

– Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Integrerad kyl och frys, diskmaskin, spis med glaskeramikhäll, ugn och fläkt. Infälld belysning via spotlights.

– Härligt och lättmöblerat vardagsrum med tre stora och spröjsade fönster i två väderstreck. Fin utsikt mot Birkagatan och Karlbergskanalen med sjöglimt.

– Sovrum med fönster mot Birkagatan, plats för dubbelsäng.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, WC, handfat och handdukstorkare. Klinker med golvvärme.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 2 139 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband 100 Mbit/s Beräknad drift kostnad ca: hemförsäkring 125 kr/mån, hushållsström 250 kr/mån.

Andel i föreningen: 2,08872 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns tvättstuga, cykelförråd och bastu. Föreningen disponerar en innergård med planteringar, trädgårdsmöber och grillplats.

Lägenhetsnummer: 99-4246-1-37-2(1102)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området. Bl a finns ett stort garage vid S:t Eriksplan.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Stengodset 246 i Stockholm består av 34 lägenheter och 1 lokal. För medlemskap i föreningen krävs att förvärvare tecknar medlemskap i HSB. Föreningen är äkta.

Fastigheten totalrenoverades 1987. Då gjordes bl a byte av V/A-stammar och elstigar, tak, fasad, fönster och ventilation. Stamspolning genomfördes 2007. Föreningen har sålde sina råvindar under 2013 och i samband med det byttes/renoverades hissarna.

Se mer info på www.stengodset.se.

Förening: HSB Brf Stengodset 246

TV: Kabel-TV via ComHem (grundutbud ingår i månadsavgiften).

Internet: Bredband 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Synnerligen eftersökt läge på mysiga och ostörda Robert Almströmsgatan, alldeles invid Rörstrandsgatan och Birkagatan med kaffebarer, cafeér, restauranger, butiker och annan service. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Paus är några av Birkastans höjdare.

Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.