Birkastan

Karlbergsvägen 87 B, 4 tr.

Takvåning med snedtak, generösa ljusinsläpp. Drömläge, högst upp och mycket bra skick!

Adress

Karlbergsvägen 87 B, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

2 820 000 kr

Avgift

1 941 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga Birkastan och detta attraktiva läge på Karlbergsvägen. Överst med knäpptyst gårdsläge i fastighet från 1912 finns denna ytterst välplanerade lägenhet med ljusa ytor i mycket bra skick! Generösa ljusinsläpp med härlig stadsvy över lummiga trädtoppar och takåsar. Utmärkt kök, snyggt badrum och lättmöblerat vardagsrum.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Ekparkett.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, handdukstork, toalett och handfat med kommod. Mosaikgolv.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med generösa ljusinsläpp och ekparkett. Utgång till brandbalkongen.

– Balkongen är en så kallad brandbalkong som rent juridiskt inte är en del av bostadsrätten. Det finns en lucka i balkongen som inte får täckas över då det är en nödutgång vid brand.

– Snyggt kök (från Kvik) med matplats för fyra personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Keramikhäll, ugn och fläkt. Kyl, frys och diskmaskin. Ekparkett.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Garderober.

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 1 941 kr

Andel i föreningen: 2,28700 %

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd. Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsnummer: 31

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. P-snurran på Rörstrandsgatan, inhägnade p-platser går att hyra på Norra Stationsgatan för ca 750 kr/mån, via Stockholms Parkering.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1988, köpte fastigheten 1992 och består av 34 lägenheter varav en upplåtes med hyresrätt. Föreningen är välskött och har låg belåning. V/A stammar byttes i början av 80-talet. För mer information om föreningen, besök gärna www.kadetten3.se

Förening: Brf Kadetten 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Möjlighet till internet via ComHem.

Välkommen till härliga Vasastan och paradgatan Karlbergsvägen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restauranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande.

Längre upp på gatan ligger populära restaurangen Arizona med tillhörande uteservering under kastanjeträdet. Dessutom finns ett café, frisör, fiskdelikatessbutik samt postutlämning i korsningen Norrbackagatan.

Kommunikationerna är mycket bra med buss 69 utanför porten som går till city och vidare ut på Djurgården, ca 5 min till Karlbergsstation för pendeltåg och ca 5 minuter till St:Eriksplan för tunnelbana, flygbuss och buss 3 och 4.

Med kort promenad nås rekreationsområdet vid Karlberg och Karlbergskanalen samt även Vasaparken, Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.