Birkastan

Norrbackagatan 44, 1 ½ tr

Sekelskifte möter stilrent toppskick! Suverän funktion, låg avgift och drömläge i Birkastan!

Adress

Norrbackagatan 44, 1 ½ tr

Rum

2

Slutpris

2 210 000 kr

Avgift

1 343 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Sekelskifte möter modern och stilren design i denna suveräna ”mini-2:a” som smakfullt renoverats till toppskick! Smarta funktioner, läckra inredningsdetaljer och bevarade originaldetaljer sätter läcker touch på denna lägenhet. Högt till tak, snövita väggar, tak och snickerier, väggfält, vitlaserade furutiljor, spegelmönstrade dörrar och fönsternischer är några av dem. Instegstambur ansluter till välutrustat kök i stilrent högblankt vitt, snyggt designat duschrum och separat WC, lättmöblerat vardagsrum samt bra sovrum med ”walk in closet”. Välkommen till trevliga Birkastan!

– Instegstambur med plats för klädhängare, golv i marmor och tak med infällda spotlights. Tamburen integreras med kök i stilent högblankt vitt med vitlaserad bänkskiva i massivt trä, infälld diskho och keramikhäll samt glasmosaik på väggen ovan. Köket har även integrerad kyl och frys samt varmluftsugn och fläkt med inbyggd microvågsugn i rostfritt.

– Toppfräscht duschrum och separat WC som är läckert inredda med helkaklade väggar i mosaik och glas, designade blandare och dusch med dubbelfunktion, tak med spotlights, handfat, toalett och badrumsskåp.

– Härligt vardagsrum med snövita väggar och tak, högt till tak, väggfält, vitlaserade furutiljor och ett stort fönster mot gården med spegelmönstrad nisch. Vardagsrummet ger plats för både soffa och matbord.

– Smart sovrum med plats för stor säng och en ”walk in closet”. Rummet har vitlaserade furutiljor, snövita väggar och tak samt ett stort fönster mot gården.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 1 343 kr

Andel i föreningen: 2,80000 %

Byggår: 1910

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och både vinds- och källarförråd.

Lägenhetsnummer: 14

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1,5 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Balder 13 består av 23 lägenheter och 3 lokaler. Ekonomin är mycket god med endast ca 1,5 Mkr i långfristiga skulder.

Förening: Brf Balder 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Lägenheten i kombination med trevliga omgivningar bidrar till ett kvalitetsboende utöver det vanliga! Här lever man helt ostört i gårdshus på Rörstrandsgatan nära gatans restaurang- och cafétäta stråk med pulsen i Birkastan och vid S:t Eriksplan. Samtidigt nås med några minuters promenad bl a Vasaparken och Karlbergs rekreationsområde. Kommunikationerna är goda med T-bana, flertalet innerstadsbussar samt pendeltåg vid Karlbergs station och flygbussar. Mataffärer, caféer, butiker m.m. finns det gott om. Välkommen till trevliga Birkastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.