Bandhagen

Skebokvarnsvägen 2, 2 tr

Underbar, modern tvåa med balkong och loggia! Perfekt planlösning, stilren design och nyskick!

Adress

Skebokvarnsvägen 2, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 120 000 kr

Avgift

3 762 kr/mån

Boyta

59,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän och modern lägenhet om 59,5 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Härlig balkong mot natur och grönska med plats för bord, stolar och blommor. Strålande loggia som förenar ute med inne och ger en ypperlig förlängning av vardagsrummet. Bostaden är ytterst väldisponerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum, kök med matplats för större sällskap samt rymligt badrum med tvättdel. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Här bor ni tyst, lugnt och rofyllt med naturen runt knuten i ett populärt område. Mycket bra kommunikationer med busshållplats utanför porten, och T-bana bara en kort promenad bort. Välkomna på visning! Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med garderober och plats för klädavhängning. Svart klinkergolv vid ingången sedan parkettgolv i hallen. Vitmålade väggar samt tak.

– Stort fräscht helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet har dusch, toalett och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

– Ljust och rofyllt sovrum med utgång till balkongen med grönskande vyer. Plats för dubbelsäng och garderober. Parkettgolv och vitmåladeväggar samt tak.

– Utmärkt kök, öppet mot vardagsrum och loggia. Gott om skåp och bra arbetsytor. Här finns kyl och frys, spis med häll, ugn, inbyggd mikro, fläkt och en diskmaskin. Vitmålade väggar och parkettgolv.

– Stort luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns utgången till loggian, som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Den rymliga loggian ger härliga umgängesytor med plats för bord. Parkettgolv och vitmålade väggar samt tak. Klinkergolv i loggia.

Pris: 1 990 000 kr

Månadsavgift: 3 762 kr

Andel i föreningen: 2,06380 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 380 kr/mån

Byggår: 2009

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 431 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: 27 parkeringsplatser. Går att hyra för 375 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö som hanteras av föreningens ekonomiska förvaltare Frubo. I dagsläget finns det lediga platser.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen består av 4 hus byggda av IKANO Bostaden AB år 2008/2009. Föreningen upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt. Mycket välskött förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Tomträtt.

Förening: Brf Bostaden i Örby

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Kostnad: Ingår i avgiften. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i nordväst samt inglasad loggia i sydöst.

Trevligt och mysigt område med lummig grönska och fina promenadstråk runt husknuten. Bandhagen centrum når man efter ett par minuters promenad. Här finns det mesta från mataffär och restauranger till gym. Några minuter längre bort ligger Högdalens centrum med flera restauranger, delikatesser, frisörer, bokhandel, Systembolaget och banker. För fritidssysselsättning finns i närområdet bollplan, idrottshall, simbassäng och bowling. Utmärkta kommunikationer med busshållsplats utanför porten och T-bana i Bandhagen centrum. T-banan tar dig till T-centralen på ca 15 minuter. Med bussen tar man sig snabbt och enkelt till Älvsjö station och IKEA. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.

Information om accepterat pris, budgivning undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.