Bagarmossen - Kärrtorp

Ätravägen 16, 2 tr

Stilren tvåa i toppskick! Öppen planlösning och balkong i fritt sydvästläge!

Adress

Ätravägen 16, 2 tr

Rum

2

Slutpris

1 515 000 kr

Avgift

3 334 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till en optimalt planerad tvåa om 49 kvm. Lägenheten är i toppskick med balkong i sydvästläge mot lugn innergård. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Fullutrustat kök i stilren design och plats för stort matbord. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i form av fem garderober. Toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton. Utrymme för avhängning och god förvaring. Klinkergolv i granit.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Utgång till balkong i bästa sydvästäge mot lugn innergård. Ekparkettgolv.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. Plats för stort matbord. Ekparkettgolv.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt mycket god förvaring i form av fem garderober. Ekparkettgolv.

– Toppfräscht helkaklat badrum. Svart klinker med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 334 kr

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd beläget på gården. Cykelförråd finns på gården. Barnvagnsförråd finns på entréplan.

Lägenhetsnummer: 333

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Föreningen har 32 st parkeringsplatser för vilka det är separat kö. Avgiften är 200 kr/månaden.

Allmänt om föreningen: Föreningen är uppförd 2008 och omfattar 44 lägenheter på adressen Ätravägen 14-20.

Husen inrymmer en bred sammansättning av lägenhetsstorlekar från 2 till 4 rum och kök. Det finns totalt fyra olika lägenhetstyper som varierar mellan 49-91 kvm. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser som vetter mot gården.

Förening: Brf Naturporten

TV: TV-antenn och ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Balkong i bästa sydvästläge.

På en trevlig tomt i söderläge utmed Sockenvägen, alldeles intill friluftsområdet Nackareservatet mellan Kärrtorp och Bagarmossen ligger bostadsrättsföreningen Naturporten. Härifrån är det nära till kommunikationer, service, rekreationsområden som Nackareservatet, Kärrtorps idrottsplats, badplatser och Björkhagens golfbana.

Husen är fyra våningar höga och är placerade i vinkel med en skyddad gård i trevligt söderläge. Gården är av naturkaraktär men här finns det också gräsmatta, lekplats, cykelparkering och en förrådsbyggnad. Entréerna är belagda med keramiska plattor. Husen inrymmer en bred sammansättning av lägenhetsstorlekar från 2 till 4 rum och kök. Det finns totalt fyra olika lägenhetstyper som varierar mellan 49-91 kvm. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser som vetter mot gården.

Det finns gott om skolor och förskolor i både Kärrtorp och Bagarmossen varför området är mycket populärt bland barnfamiljer. Dessutom finns flertalet mycket omtyckta daghem inom området. Att få bo i en grönskande skyddad miljö med närhet till både storstad och natur är få förunnat och en av alla aspekter som gör att Kärrtorp/Bagarmossen idag mer än någonsin är ett attraktivt och mycket tilltalande område alldeles utanför innerstadens gränser.

Nackareservatet är ett av landets mest besökta friluftsområden och ägs av Stockholms Stad. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm. Nackareservatet är till största delen ett kommunalt naturreservat.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.