Aspudden

Blommensbergsvägen 182, 3 tr

Tvåa om 55 kvm med balkong i bästa läge. Belägen högst upp med fönster i tre väderstreck!

Adress

Blommensbergsvägen 182, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 150 000 kr

Avgift

2 874 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvåa i mysiga Aspudden. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med fönster i tre väderstreck. Underbar balkong i bästa sydväst-läge mot lugn innergård. Vardagsrum med utrymme för soffgrupp samt matplats om så önskas. Trevligt kök med fina orginaldetaljer och plats för stort matbord. Trivsamt och lugnt beläget sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum. Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet till mysiga caféer, småbutiker och restauranger. Detta tillsammans med endast 5-10 min gångväg till badklippor och Vintervikens natursköna omgivningar gör att läget känns svårslaget!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av ett linneskåp samt en garderob.

– Underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck. Utgång till balkong i bästa sydväst-läge mot lugn innergård. Här finns plats för såväl soffgrupp samt matplats om så önskas.

– Trevligt kök med fina och välbevarade orginaldetaljer. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Utrustat med kyl/frys samt spis. Förberett för diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Matplats för 4-6 personer.

– Trivsamt och lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av två stora garderober.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar. Förberett för tvättmaskin. Fönster!

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 874 kr

Andel i föreningen: 1,26000 %

Byggår: 1948

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd. Föreningen har 2 stycken tvättstugor. I fastigheterna finns också pingisrum, samlingslokal och bokningsbart övernattningsrum.

Renoveringar: – Undercentral för fjärrvärme med värmeväxlarenheter installerad 2002. – Byte av vertikala stammar samt vatten och avlopp toalett, kök och badrum i alla lägenheter 2005 – Nya elledningar och jordade uttag i lägenheterna 2005. Lägenheterna är utrustade med jordfelsbrytare. – Elstigar bytta 2005. – Renovering/Byggnad av balkonger ca. 1985 (underhållsåtgärder tidsplanerade i ekplan) – Renovering av tvättstuga. Tvättstuga 1 renoverad med nya maskiner 2003-2004. Tvättstuga 2 utrustad med komplett ny maskinpark december 2009. (Ytskikt i tvättstugorna kommer att ses över i samband med andra åtgärder i källarutrymmena enligt ekplan.) I renoveringsplanen finns renovering av entrepartier och portar, renovering av balkonger, målning och renovering av fönster. Inga avgiftsändringar finns beslutade.

Lägenhetsnummer: 1302

Hiss: Nej

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Goda parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten samt på intilliggande gator. Avgiftsfri gatuparkering.

Förening: Brf Rovfågeln

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i bästa sydväst-läge. Fritt läge mot lugn innergård.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus, Aspuddsparken och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.