Årsta

Sköntorpsvägen 5, 5 tr

Drömboende i toppskick med stor möblerbar balkong och utsikt!

Adress

Sköntorpsvägen 5, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

3 922 kr/mån

Boyta

60,5 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva ett drömboende i toppskick i fastighet Från 2010. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och bra förvaringsutrymmen. Suverän öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med utgång till den stora balkongen. Stilfullt och välutrustat kök med bl.a. diskmaksin och vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Plats finns för matbord för större sällskap. Luftigt sovrum samt underbart badrum med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Underbar balkong med utsikt mot Södermalm. De många fönsterna i kombination med hörnläget i fastigheten ger hela lägenheten ljus och rymd. Välkomna till ett fantastisk boende attraktivt belägen i Årsta med direkt närhet till all nödvändig service, promenad- och joggingstråk vid Årstaviken, 10 minuters cykelfärd till Södermalm samt Gullmarsplan och dess kommunikationsmöjligheter.

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Här finns en rymlig klädkammare samt ett städskåp med överskåp. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn från Siemens. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Ekparkett och vita väggar.

– Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt plats för matbord. Utgång till balkongen. Ekparkett och vita väggar.

– Stor balkong i österläge. Plats för bord, stolar och bolmster. Utsikt mot Södermalm. Här trivs man!

– Stilfullt och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, duschvägg, handdukstork, handfat och wc.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och extra byrå/garderob om så önskas. Två garderober. Ekparkett och vita väggar.

Pris: 2 295 000 kr

Månadsavgift: 3 922 kr

Andel i föreningen: 1,31890 %

Byggår: 2010

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cykel/barnvagns/rullstolsrum, övernattningsrum att hyra, för föreningens medlemmar.

Lägenhetsnummer: 11404

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: Under föreningens hus finns ett garage med plats för 100 bilar. Till alla platser är det separat kö. Ett fåtal MC/mopedplatser finns också. All uthyrning sker via Mobil Park. Kontakta dom direkt vid intresse på tel: 08-643 97 10.

Allmänt om föreningen: Brf Sköntorpshöjden består av 65 bostadsrättslägenheter med en total area av 4828 kvm. Föreningen disponerar även 100 garageplatser samt 10 öppna besöksparkeringar. Energideklaration gick ej att få fram. Föreningen höjde avgiften med 5% i januari 2013. Mer information om föreningen finns i årsredovisning 2012 samt på föreningens utmärkta hemsida www.skontorpshojden.se

Förening: Brf Sköntorpshöjden

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i avgiften (10/10 Mbit/s).

Populärt läge knappt 10 minuters promenad till Gullmarsplan. Här finns bl.a. mataffär, systembolag, apotek, restaurang, pub, café. Buss 160 går precis utanför grannhuset bussen går mellan Årstaberg och Gullmarsplan.
Goda kommunikationer via pendeltåg (Årstaberg), tunnelbana, buss och tvärbana. Vid Gullmarsplan passerar T-banans alla gröna linjer. T-Centralen nås på cirka 10 minuter med t-bana. Ett par minuter bort finns Tvärbanan, station Linde, och pendeltågsstation finns vid Årstaberg. Med cirka 10 minuters cykelavstånd finns Södermalms utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, kulturliv och shopping. Årstaskogen med promenad- och joggingstråk vid vattnet finns fem minuter bort till fots. Dessutom är det inte långt till Årstafältets rekreationsområde och driving range hos Årsta Golf. Nära ligger även Globen samt Globen City Shopping.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.