Årsta

Slätbaksvägen 23, 3 tr

Högst upp med solig balkong i ett toppläge! En solig pärla!

Adress

Slätbaksvägen 23, 3 tr

Rum

2

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

3 489 kr/mån

Boyta

42,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla som ligger högst upp i huset i gavelläge med stor solig balkong utan insyn. Renoveringsbehov. Högt i tak 2,70. Stort rum med fint parkettgolv. Sovrum med fönster. Kök med fönster. Badrum med badkar och tvättmaskin. Bra förvaring finns. Enormt ljusinsläpp från alla fönster utan insyn.

Renoveringsbehov.

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med flera garderober med överskåp. Parkettgolv som löper vidare in i vardagsrummet.

Badrum i vitt (delvis kaklat) med badkar, tvättställ och wc. Fönster utan insyn. Ljust klinkergolv.

Stort vackert rum med stort fönster och utgång till solig stor balkong utan insyn i rakt söderläge. Parkettgolv.

Äldre kök med fönster. Plastmatta. Mycket förvaring. Elspis, kyl och frys.

Sovrum med stort fönster utan insyn. Ingång från både kök och vardagsrum.

Pris: 1 395 000 kr

Månadsavgift: 3 489 kr
En obligatorisk kostnad om 565 kr/m för bredband som redan nu är inräknad i månadsavgiften 3.489 kr/m.

Andel i föreningen: 0,22600 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1943

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga i grannfastigheten och totalt har föreningen 7 st tvättstugor att välja mellan. Källarförråd i markplan och en matkällare.. Övernattningslgh: Lägenheten är utrustad med en säng, bäddsoffa för två personer samt en extrasäng. Den finns belägen bredvid tvättstugan i S7. Kostnad per natt är 300 kr och får hyras max 5 nätter i sträck. Lokalen att hyra: TräffPunkten 10:an har två plan. Övre planet är utrustat med bord och stolar för ca 20 personer. Nedre planet har plats för ca 40 personer i middagssittning och ca 50 personer i parkett­sittning. Kök finns med full utrustning samt toalett. Bokningslista finns i entrén Slätbaksvägen 10. Boka i god tid! Ring och bestäm tid för hämtning av nyckel. Hyra av lokalen utgår med kr 200:-/tillfälle som läggs på avgiften.

Lägenhetsnummer: 125 (1304)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 141 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns 131 parkeringsplatser de flesta med elstolpe. Hyra för de med elstolpe är 220 kr, de utan elstolpe är hyran 130 kr. Kö. Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se Gratis gatuparkering.

Allmänt om föreningen: http://www.arstaterrassen.se/

Föreningen består av 33 fastigheter med totalt 423 lägenheter.
Det finns dessutom 131 parkeringsplatser och 17 lokaler som kan hyras.
Tomträtt.

Förening: Riksbyggen Brf Årstaterrassen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 423

TV: Comhem Kabel-TV, ingår i avgiften

Internet: Tele2 är leverantör av bredband Internt bredband Lan. Ingår med 100 Mb i avgiften. (Det är en obligatorisk kostnad om 565 kr/m som redan nu är inräknad i månadsavgiften 3.489 kr/m). En dosa sitter i de flesta fall i hallen Det finns två alternativ man kan använda sig av: Kabel från uttaget. Kabel kan köpas hos te.x. Clas Olsson. Den dras till det rum som man vill ha datorn. Trådlöst då dras ingen kabel men en router behövs. Den router som eventuellt redan finns kan användas.

Populärt läge knappt 10 minuters promenad till Gullmarsplan. Här finns bl.a. mataffär, systembolag, apotek, restaurang, pub, café. Buss 160 går mellan Årstaberg och Gullmarsplan. Goda kommunikationer via pendeltåg (Årstaberg), tunnelbana, buss och tvärbana. Vid Gullmarsplan passerar T-banans alla gröna linjer. T-Centralen nås på cirka 10 minuter med t-bana. Ett par minuter bort finns Tvärbanan, station Linde, och pendeltågsstation finns vid Årstaberg. Med cirka 10 minuters cykelavstånd finns Södermalms utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, kulturliv och shopping.

Årstaskogen med promenad- och joggingstråk vid vattnet finns fem minuter bort till fots. Dessutom är det inte långt till Årstafältets rekreationsområde och driving range hos Årsta Golf. Nära ligger även Globen samt Globen City Shopping.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.