Arenastaden

Evenemangsgatan 18, 10 tr

Drömboende i toppskick. Kvadratsmart tvåa med högt, svårslaget läge i Arenastaden. Stor inglasad balkong med strålande utsikt över Råstasjön.

Adress

Evenemangsgatan 18, 10 tr

Rum

2

Slutpris

3 350 000 kr

Avgift

2 688 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Evenemangsgatan 18 i Solnas hetaste och mest expansiva stadsdel, Arenastaden. Här bor du granne med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia. Härligt kvalitetsboende i yteffektiv tvåa som passar perfekt för paret såväl som singeln med tilltalande öppen planlösning, flödande ljus från stora fönsterpartier, genomgående vackra golv och ljusa färgval. Stilrent kök med all maskinell utrustning. Sobert badrum med tvättpelare. Generös inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol ger en härlig förlängning av vardagsrummet och inbjuder till avkopplande stunder.

Bekvämt gångavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss som tar dig till city på ca 7 min. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km.

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Goda avhängningsmöjligheter samt förvaring bakom garderob med funktionella skjutdörrar.

– Sobert badrum i tidlöst utförande med svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Wc, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt behaglig golvvärme.

– Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge. Rikligt med ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Parkettgolv och vitmålade väggar samt utgång till inglasad balkong med strålande sjöutsikt och eftermiddags/kvälls sol.

– Smakfullt kök med stilrena vita köksluckor och rostfria detaljer samt svart kakel ovan arbetsyta. All maskinella utrustning som kyl/frys, spishäll med fläktkåpa, ugn och diskmaskin.

– Mysigt, rofyllt sovrum med stort fönster, parkettgolv och ljusgrå tapet. Plats för både dubbelsäng och önskad möblering.

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 2 688 kr
Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (Lagom från Telia). Varmvatten tillkommer samt separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften.

Andel i föreningen: 0,51610 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2013

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 55 (1901)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 10 av 21.

Parkering/Bilplats: Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades i juni 2011 och är belägen på Evenemangsgatan 18 i Arenastaden. Huset är byggt av Peab AB och de första medlemmarna flyttade in i maj 2014. Föreningen består av ett hus med totalt 143 st lägenheter, samt två affärslokaler. Lokalerna hyrs idag utav Bistro Grenoli och Solna Dental.

I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum. Det finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar, lekplats och är endast ett stenkast bort ifrån Friends Arena och nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia.
En övernattningslägenhet finns tillgänglig för gäster till medlemmar i Brf Fribiljetten. Avgiften är 200 kr/dygn.
Juridisk person accepteras ej i föreningen.
Styrelsen har beslutat att från och med årsskiftet införa faktisk debitering av varmvattenförbrukning i varje lägenhet. Detta genomförs för att var och en skall få stå för sin egen varmvattenkostnad. Du som lägenhetsinnehavare kommer alltså själv kunna påverka din varmvattenkostnad.
Detta innebär att varmvattenkostnaden kommer som en separat post kvartalsvis i efterskott, på samma sätt som elförbrukningen.

Driftkostnader:
Hushållsel ca 250:-/månad, varmvatten ca 200:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Fribiljetten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Sammanställning: Underbar inglasad balkong med trall och eftermiddags/kvälls sol.

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality, Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.
Bekvämt gångavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss som tar dig till city på ca 7 min. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.