Vasastan - Odenplan

Karlbergsvägen 28, 4 tr ö.g.

Läcker vindsetagevåning vid Odenplan! Solig balkong i sydväst, härlig takåsvy och drömskick!

Adress

Karlbergsvägen 28, 4 tr ö.g.

Rum

2,5

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

2 280 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Med suveränt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka ges nu tillfälle att förvärva ett drömboende närmast himlen! Överst i ostört gårdshus anno 1902 på attraktiva Karlbergsvägen finns denna vindsetagevåning med det mesta man kan önska sig. Den renoverades och färdigställdes i början av 2007 och är i absolut toppskick. Resultatet blev ett spännande möte mellan klassiskt sekelskifte, modern design och snygga inredningsdetaljer, vilket bidrar till våningens unika karaktär. Planlösningen är både tilltalande och funktionell med flödande ljusinsläpp, härlig balkong i sydväst med vy mot himmel och takåsar. Läckra detaljer såsom snedtak, fönsterkupor, mörkbetsade takbjälkar och vacker stentrappa som leder till övre loungerum med tornrumskänsla. Detta kombineras med moderna materialval, stilren inredning och sober färgsättning. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

NEDRE PLAN:

– Hall med svartvitt marmorgolv och plats för avhängning. Från tamburen leder en stentrappa till övre plan. Innanför tamburen finns ett snyggt och platsbyggt kök.

– Stilrent öppet kök i vitt med ljusinsläpp från fönsterkupa. Köket är välrustat med vitvaror i rostfritt såsom gasspis med ugn och fläktkåpa ovan samt integrerad kyl och diskmaskin. Förvaring i vägg- och bänkskåp. Bra arbetsytor med bänkar i oljad ek, infälld diskho och kakel ovan. Parkettgolv.

– Fräscht helkaklat badrum i vitt med glasmosaikgolv och golvvärme, tak med infällda spotlights, dusch med glasdörr, toalett, handfat med tillhörande förvaring och ett badrumsskåp. I badrummet finns en ny toppmatad tvättmaskin.

– Härligt vardagsrum med nymålade väggar i sober färgsättning. Utgång till stor solig balkong i sydväst med vy mot himmel och takåsar. I vardagsrummet finns en klädkammare/förråd med frysskåp.

ÖVRE PLAN:

– Via stentrappa nås övre plan med möblerbar loungedel med tornrumskänsla.

– Via passage nås sovrum med härlig vindskänsla, snedtak, takbjälkar och rikligt med ljusinsläpp från två fönster. Sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i garderober.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 2 280 kr

Andel i föreningen: 4,59800 %

Byggår: 1902

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och cykelplats på gården. Innergård med plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Alla stora renoveringar är gjorda i fastigheten, endast löpande underhåll föreligger och inget större ingrepp är planerat.

Lägenhetsnummer: 20

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Gullvivan 4 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 22 lägenheter och 1 lokal.

Förening: Bf Gullvivan 4 u p a.

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Härlig balkong i sydväst med vy mot himmel och takåsar.

Attraktivt och mycket eftersökt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka! Här har man tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, affärer, bank, post, gym m.m. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholms city, T-centralen, Vasaparken, Hagaparken och Brunnsviken. Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.