Vasastan

Surbrunnsgatan 24, 2 tr.

Sekelskifte med känsla och härlig atmosfär. Drömläge och låg avgift!

Adress

Surbrunnsgatan 24, 2 tr.

Rum

2,5

Slutpris

3 780 000 kr

Avgift

1 067 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Välkommen till en riktig sekelskiftespärla med härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, fina furugolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Läget är suveränt med bekvämt promenadavstånd till Stureplan och mängder av bra restauranger och butiker i kvarteren. Välkomnande hall, snyggt kök, rymligt sovrum och ett lättmöblerat vardagsrum.

Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna gjorda, föreningen är trygg och klok med synnerligen låga månadsavgifter.

Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande entré med plats för ytterkläder. Entrén mynnar ut i en möblerbar hall som idag används som arbetshörna/bibliotek. Klinker på golv.

– Utmärkt kök med plats för 6-8 personer. Rymligt skafferi, kyl/frys, samt spis med ugn och fläkt. Gott om skåp och bra arbetsytor. Klinker på golv. Här har det tidigare funnits ett bygglov för balkong som med all sannolikhet går att förnya.

– Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Vitlaserat furugolv.

– Vitkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Klinker på golv.

– Underbart vardagsrum med stort ljusinsläpp, vitlaserat furugolv samt kakelugn (för närvarande fungerar den ej). Högt till tak med stuckatur och takrosett.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 1 067 kr

Andel i föreningen: 2,69000 %

Byggår: 1907

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård.

Renoveringar: 2009: Fasadtvätt, takmålning 2005: Renovering av hiss och målning av trappuppgången 2003-2002: Byggnation av vindslägenheter 2002: Målning av fönster

Lägenhetsnummer: 203

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: 5 garageplatser. Går att hyra för 1 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Annars boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 20 bostadsrätter. Välskött fastighet och förening med god ekonomi och låga avgifter.
Renoveringar:
2009 Fasadtvätt, takmålning.
2005 Renovering av hissen och målning av trappuppgången.
2003 Vindsbyggnation.
1992 Byte av samtliga stammar i kök och badrum.

Förening: Baggen 17

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem. Ingår i avgift!

Internet: Bredband via fiber 100 mb. Ingår i avgift!

Sammanställning: Det har tidigare funnits ett bygglov för balkong med utgång från köket. Bygglovet går med all sannolikhet att förnya!

Ypperligt, centralt läge nära Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.