Södermalm

Björngårdsgatan 3, 3 tr

Söders kanske finaste 2:a. Öppen spis, takterrass och perfekt läge!

Adress

Björngårdsgatan 3, 3 tr

Rum

2,5

Slutpris

3 310 000 kr

Avgift

2 671 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Absolut toppskick på bästa adress intill Mariatorget. Välkomna till denna underbara lägenhet som smakfullt renoverats 2008/2009. Härliga sällskapsytor och stora fönster ger bostaden ljus och charm. Vardagsrum med fungerande öppen spis. Stilrent och påkostat kök med matplats för större sällskap. Inbyggda vitvaror och extra djupa köksskåp. Sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum. Mycket bra förvaringsutrymmen med bla en walk-in closet. Lägenheten är belägen på lugn och tyst gata med direkt närhet till allt det underbara Södermalm erbjuder! Föreningen har en gemensam takterrass med utsikt över takåsarna. Brf med bra ekonomi som beslutat om en avgiftssänkning med 10% från och med den 1 oktober 2009.

– Välkomnande hall med inbyggd garderob. Spotlights. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Ett vardagrum utöver det vanliga. Stora härliga ytor samt ett stort fönster ger vardagsrummet ett härligt ljus och rymd. Mysig fungerande öppen spis. Gott om plats för önskad möblering. Stavparkett, målade väggar samt en fondtapet. Detta är verkligen ett vardagsrum att umgås och trivas i!

– Stilfullt renoverat (2008) kök med matplats för stora middagssällskap. Fullt utrustat med inbyggd gashäll, varmluftsugn, kyl, frys och diskmaskin. Påkostad blandare. Mycket bra förvaringsutrymmen med köksskåp ända upp till tak. Bra arbetsytor med köksbänk i kompaktlaminat och extra djupa skåp, samt snygg glasfondvägg ovan. Vackert svart klinkersgolv i köksdelen och trägolv i matsalsdelen. Spotlights. Två fönster ger bra ljus i köket. Detta är verkligen ett sällskapsvänligt kök.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och skrivbord. Skjutdörr mot köket. Trägolv och vitmålade väggar. Från sovrummet nås en mycket parktisk och rymlig walk-in closet.

– Stilrent badrum (renoverat 2009) med svart mosaik och vitt, blankt kakel. Dusch, handfat, skåp, handdukstork och wc.

Pris: 2 650 000 kr

Månadsavgift: 2 671 kr

Andel i föreningen: 8,56890 %

Byggår: 1946

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd plus att ett extra källarförråd kan hyras för 100:-/månaden. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Södermalms takåsar. Dessutom finns gemesam tvättstuga med två maskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum samt ett cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Allmänt om föreningen: Brf Småland 23 upplåter 12 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Rörstambyte genomfördes 2008. Föreningen har god ekonomi och har beslutat om en avgiftssänkning från och med den 1 oktober 2009 med 10%. Mer information finns i befogad årsredovisning.

Förening: Brf Småland 23

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.