Östermalm

Grevgatan 47, 2 tr.

Fantastiskt sekelskifte på bästa adress med härlig planlösning!

Adress

Grevgatan 47, 2 tr.

Rum

2,5

Slutpris

4 850 000 kr

Avgift

2 797 kr/mån

Boyta

79 kvmOm bostaden

Välkommen till ett drömboende! Suverän sekelskiftesvåning i vackert, välskött gathus från 1885. Högt till tak med stuckatur, snövita snickerier, fina trägolv samt generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster mot Grevgatan. Köksglädje med plats för stora middagar. Underbart läge med nära till allt vad city och Östermalm har att erbjuda! Mycket god ekonomi i föreningen där avgifterna sänkts med 10 %. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnade hall med garderober och plats för ytterkläder. Parkettgolv.

– Öppet kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, spis med glaskeramik häll och fläkt. Köket är öppet mot ett rymligt matrum med plats för stora middagar.

– Badrum 1 med kaklade väggar och klinker på golv. Wc och handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Golvbrunn gör det möjligt att installera dusch.

– Underbart vardagsrum med två stora fönster, ekparkett och hög panel. Härligt takhöjd med snygg slätstuckatur.

– Sovrum med furugolv och plats för dubbelsäng.

– Badrum 2 med kaklade väggar och klinker på golv. Dusch, wc och handfat. Badrummet angränsar till sovrummet.

– Stora möjligheter då lägenheten har tidigare varit två enskilda lägenheter. Sovrummet har egen ingång, eget badrum och möjlighet att sätta in ett litet pentry.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 2 797 kr

Andel i föreningen: 5,36400 %

Byggår: 1885

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 13

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och en affärslokal med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 1998. V/A stammar och elstigare byttes 1999. För ytterligare info om renoveringar i fastigheten se bifogad årsredovisning. Mycket bra ekonomi i föreningen, man sänkte månadsavgifterna med 10% 2008/2009. Den lägenhet som upplåtes med hyresrätt är en dold tillgång på sikt.

Förening: Kumlet 21

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem eller Bredbandsbolaget.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge! Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten. Kvarteren kryllar av restauranger och butiker. Karlavägen, som förutom affärer och caféer även erbjuder frisörer, blomsterbutiker samt matvarubutiker, utgör även en trevlig promenad. Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, torghandel samt Lisa på Torget är en trevlig samlingsplats. Man når även kvickt Karlaplan med Fältöversten och dess gedigna utbud. Vill man förlänga promenaden är Gärdet och Djurgården med Djurgårdskanalen inte långt borta. Även trevliga och lummiga Humlegården lockar.

Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och T-bana (Östermalmstorg).

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.