Östermalm

Valhallavägen 67, 3 tr

Suverän och strålande ljus funkistvåa med solig balkong i högt, fritt sydvästläge och utsikt mot Lärkstan! Möjlighet att göra om till trea!

Adress

Valhallavägen 67, 3 tr

Rum

2,5

Slutpris

5 200 000 kr

Avgift

3 772 kr/mån

Boyta

77 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvårummare med solig balkong i sydväst och högt, fritt läge med vacker utsikt mot Lärkstans pampiga sekelskiftesfastigheter.

Genomgående planlösning med ljusa öppna sällskapsytor, utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Stor och solig balkong i sydväst läge. Fin öppen spis i kolmårdsmarmor. Rejält sovrum med plats för dubbelsäng och möjlighet att sätta garderober längst med vägg. Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Fräscht badrum med WC, handfat och badkar.

Denna ljusa och luftiga lägenhet i kombination med möjligheten att göra om till en 3:a och toppläget i Stockholm med närhet till allt trevligt i Vasastan och på Östermalm, gör detta till ett drömboende! Här bor du invid KTH, Lärkstan, rekreationsområdet i Lill-jansskogen samt Östra station med de bästa tänkbara kommunikationerna i form av T-bana, flertalet innerstadsbussar och Roslagsbanan. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i två inbyggd garderob. Säkerhetsdörr.

– Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkonen i soligt sydvästläge. Balkonen ge ett härligt ”uterum” på sommarhalvåret och förenar ute med inne. Naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt middagsbord. Här finns också den fina öppna spisen (fungerande) som delar rummet på ett naturligt sett. Den yta som används idag som matplats kan omvandlas till kök. Fiskbensparkett.

– Rofyllt och helt insynsfritt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Här finns gasspis, ugn, kyl och frys och plats för matbord.

– Fräscht badrum med badkar, handfat, WC, hyllor samt spegel.

Pris: 5 250 000 kr

Månadsavgift: 3 772 kr

Andel i föreningen: 5,03229 %

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1121 (1305)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Energiförbrukning: 131 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Roslagsbanan 11 förvärvade fastigheten 1999 och består av 30 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2001: Renovering av tvättstuga.
2004: Rör- och elstambyte.
2006: Målning av trapphus och entré.
2008: Byte av värmecentral och ytterport samt omläggning av tak.
2009: Renovering av balkonger och fasad mot Valhallavägen.
2013: Spolning av stammar.

Kommande renoveringar:
Föreningen ska se över fönster och kommer renovera service ledningarna i källaren.

Hushållsel ca 200 kr/månad, gas ca 150 kr/månad, hemförsäkring ca 150 kr/månad.

Förening: Brf Roslagsbanan 11

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Solig balkong i sydvästläge.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Lilljansskogen, Humlegården, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för den som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.