Kungsholmen - Thorildsplan

Gyllenborgsgatan 13, 3 tr - överst!

Charmigt 20-tal möter stilren design! Högst upp, flödande ljus, takåsvy och sagolik känsla!

Adress

Gyllenborgsgatan 13, 3 tr - överst!

Rum

2,5

Slutpris

3 030 000 kr

Avgift

3 388 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet som med varsam hand renoverats till toppskick. Samtidigt har man haft stor respekt för den tidsenliga känslan. Lägenheten är belägen med bästa läget, högst upp, i klassisk 20-talsfastighet. Modern och stilsäker inredning kombineras med bevarade detaljer såsom trägolv, högt till tak, spegelmönstrade dörrar och snickerier etc.

Den genomgående planlösningen, utan insyn, flödar av ljus och har vy mot himmel och takåsar, den är maximalt funktionell och fungerar som en liten 3:a med två möjliga sovrum. Öppna och underbara sällskapsytor med kök i stilren design och luftigt vardagsrum i ett. Köket och vardasrummet har stora fönsterpartier i väster med fri utsikt över föreningens idylliska och mycket omtyckta innergård. Det ursprungligt stora sovrummet har på ett genomtänkt sätt delats av i två sovrumsdelar, en med plats för dubbelsäng och garderober och en som väl passar till barn-, arbets- eller gästrum. Kaklat duschrum. Hall med plats för ytterkläder. Den här lägenheten har verkligen det lilla extra som vi tror ni väntat på!

– Hall med plats att hänga ytterkläder. Vitmålade väggar och tak. Trägolv.

– Kaklat badrum med duschhörna, klinkergolv, WC, handdukstork, handfat och hyllor för avställning.

– Kök i stilsäker design med god förvaring i skåp, lådor och i ett vackert bevarat serveringsskåp. Kyl, frys, exklusiv gasspis från IGF, fläkt och diskmaskin. Trägolv och vitmålade väggar och tak. Matplats för många middagsgäster vid öppning mot vardagsrummet. Fönster med vy mot takåsar.

– Vardagsrum med luftiga ytor och plats för soffa och TV-möbel. Trägolv och vitmålade väggar och tak. Fönster med vy mot takåsar.

– Stort urspungligt sovrum har på ett smart sätt delats av till två sovrumsdelar. Här finns dels en sovrumsdel med plats för dubbelsäng och garderober, ett fönster med vy mot takåsar. Dels finns en rumsdel som väl passar som barn-, gäst-, arbetsrum eller dylikt.

Pris: 2 990 000 kr

Månadsavgift: 3 388 kr

Andel i föreningen: 0,26303 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett mindre källarförråd. I fastigheten finns två stora tvättstugor med två maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns totalt 7 tvättstugor i föreningen, varav 3 har grovtvättmaskiner. Föreningen har två gästlägenheter som kan bokas och hyras av medlemmarna för 500:- respektive 800:-/dygn. Hobbylokal och gemensamhetslokalen "Hörnet" med pingisbord, kök, bord och stolar, bastu, dusch och ett litet gym. Föreningen har en mycket omtyckt innergård med sittgrupper, grillar och mysig grönska.

Renoveringar: V/A-stammar bytta i kök 1974-75, i badrum 1990-1993. Tvättstugor 1995-1996, nya maskiner 2004. Stamspolning 2008. Delar av taket 2009. Renovering av fönster, entrédörrar, trapphus och gårdsdörrar 2010.k

Lägenhetsnummer: 381 (1303)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen
Brf Kalkonen är en av HSBs äldsta och största föreningar som registrerades 1926. Föreningen består av 7 fastigheter, uppförda under åren 1926-1936, och består av 546 lägenheter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna ritades av den kände arkitekten Sven Wallander.

Antal delägare i varje bostad får högst vara två personer och minsta ägarandel är 25 % per innehavare. Juridisk person godkänns ej. För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen

Förening: HSB Brf Kalkonen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem eller fiber 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Gemensamma vädringsbalkonger i trapphusen.

Här bor du i ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet, Västermalmsgallerian och mysiga Kristinebergs Strand. På köpet får du närheten till flera mysiga cafeér, trevliga restauranger, bra mataffärer med bl.a Ica Maxi i den fina galleria som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer inom ett par minuters avstånd (Thorildsplan och Stadshagen). Knappt 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagen, detta ”nya” spännande område på Nordvästra Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.