Kungsholmen

Industrigatan 10, 6 tr

Suveränt hörnläge, högst upp, med fritt frontläge och makalös utsikt över Karlbergssjön!

Adress

Industrigatan 10, 6 tr

Rum

2,5

Slutpris

4 540 000 kr

Avgift

4 831 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

Med stora fönsterpartier i fil och balkong i högt, fritt och fantastiskt frontläge mot Karlbergssjön, ges denna lägenhet flödande ljusinsläpp och hänförande utsikt över vattnet, båtarna, Karlbergs slott och Vasastans vackra stadssiluett i fonden.

Denna underbara hörnlägenhet ligger högst upp i fastigheten och erbjuder härliga och öppna sällskapsytor med kök i klassisk stil, matsal och vardagsrum. Fönster i två väderstreck och utgång till balkong med morgon- och kvällssol. Utsikten över Karlbergssjön är magnifik från balkongen och från vardagsrummets fönster avnjuts utsikt över bl a takåsar, S:t Erikstornen, Bonnierskrapan och Sportpalatset. Toppfräscht badrum i stilren design med badkar, dusch och tvättmaskin. Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Instegstambur med plats för klädhängare leder till inre möblerbar hall. Genomgående vacker fiskbensparkett, väggar och tak i ljusa kulörer och rikliga ljusinsläpp från alla fönster sätter ytterligare trevlig prägel på denna fina lägenhet.

Bostadsrättsföreningen Bojen 7 utsågs till ”Årets bostadsrättsförening 2011” av Fastighetsägarna i Stockholm. Föreningen har en unik solterrass om 400 kvm, den häftigaste i Stockholm, med fri vidsträckt utsikt över vatten och stadens takåsar. Terrassen nyttjas av föreningens medlemmar och har grillar, fem sittgrupper med bord och stolar, duschhörna, solsängar och planteringar. För mer info om föreningen, se www.bojen7.se

OBS! DET ÄR MÖJLIGT ATT BYGGA OM DENNA LÄGENHET TILL EN 3:A. SE FÖRSLAG OCH ALTERNATIV PLANLÖSNING.

– Instegstambur med plats för klädhängare. Inre möblerbar hall med plats för arbetsbord, garderober, bokhyllor eller dylikt. Fiskbensparkett.

– Toppfräscht helkaklat badrum från 2006 med klinkergolv och golvvärme, både badkar och separat duschhörna, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp.

– Rymligt sovrum med garderober längs med vägg och plats för dubbelsäng. Fönster med härlig stadsvy och utsikt över stora trädkronor. Fiskbensparkett och tapetserade väggar.

– Härliga sällskapsytor med kök, matsal och vardagsrum. Här finns fyra stora fönsterpartier i två väderstreck, utgång till balkong med utsikt över Karlbergssjön, båtarna, Karlbergs slott och Vasastans vackra stadssiluett. Från ett av fönstren är utsikten över bl a takåsar, S:t Erikstornen, Bonnierskrapan och Sportpalatset storslagen.

– Kök i klassisk stil med gott om förvaring i skåp och draglådor med spröjsade luckor. Bra arbetsytor med bänkskiva i marmor och kaklad vägg ovan. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Exklusiv 4-lågig gasspis med el-/varmluftsugn från ILVE. Fläkt.

Pris: 4 490 000 kr

Månadsavgift: 4 831 kr

Andel i föreningen: 3,72146 %

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar: Totalrenoverad och mycket välskött fastighet byggd 1937. Alla stora renoveringar är genomförda mellan åren 2003-2011. Se förteckning på WWW.BRFBOJEN7.SE.

Lägenhetsnummer: 41 (1604)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna. I området finns ett flertal garage.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Bojen 7 bildades 2002 och fastigheten består av 6 våningar med 41 bostadsrättslägenheter och 1 lokal upplåten med hyresrätt.

Totalrenoverad och mycket välskött fastighet byggd 1937. Alla stora renoveringar är genomförda mellan åren 2003-2011. Se förteckning på www.brfbojen7.se. Inga planerade renoveringar.

Föreningen utsåg till "Årets bostadsrättsförening 2011" av Fastighetsägarna i Stockholm. Juryns motivering löd enligt följande:

"Bostadsrättsföreningen Bojen 7 har en positiv och välkomnande atmosfär. Verksamheten präglas av ett starkt engagemang och drivs metodiskt och strukturerat på ett sätt som kan liknas vid ett välfungerande familjeföretag med en stark samhörighetskänsla. Under föreningens nio år har fastigheten successivt och målmedvetet renoverats till toppskick med både hänsyn till vår miljö och de boendes säkerhet."

Driftskostnader:
Hushållsel ca 200-300:-/mån, gas ca 250:-/mån och hemförsäkring ca 100-150:-/mån.

Förening: Brf Bojen 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Bredbandsbolaget och Comhem finns indraget, upp till var och en att teckna avtal.

Internet: Bredbandsbolaget och Comhem finns indraget, upp till var och en att teckna avtal.

Sammanställning: Balkong i högt fritt läge med frontläge och magisk utsikt över Karlbergssjön, Karlbergs slott och Vasastans vackra stadssiluett.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.