Kungsholmen

S:t Eriksgatan 15, 3 tr

Sekelskifte i drömskick! Stilren design, suverän planlösning och stor solig balkong med takåsvy! Endast 1860:-/mån!

Adress

S:t Eriksgatan 15, 3 tr

Rum

2,5

Slutpris

4 500 000 kr

Avgift

1 860 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Totalrenoverad sekelskifteslägenhet i absolut toppskick med stilren design, modern inredningstouch och smarta funktionslösningar som samsas med bevarade detaljer från början av 1900-talet. I högt härligt och genomgående läge i fastighet anno 1912 sträcker sig den suveräna planlösningen från gård till gata. Härliga och flödande ljusa sällskapsytor med nytt välrustat kök och vardagsrum i ett. Här finns matplats för många middagsgäster och utgång till solig balkong i väster med vy över lummig innergård och takåsar. När vädret tillåter ger balkongen förlängning av vardagsrummet och förenar ute och inne. Badrummet är stort med strama och påkostade inredningslinjer. Stort sovrum, som på ett genialiskt sätt delats av och disponeras som ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och separat arbets-, sov- eller barnrum. Detta ger funktion som en 3:a!

Toppläge på Nedre Kungsholmen, ett stenkast från Norr Mälarstrand och strandpromenaden längs Riddarfjärden.

– Instegshall med valnötsparkett och ljust målade väggar och tak. Här finns vägg utmärkt att sätta garderober. Hallen öppnar mot kök och vardagsrum. OBS! Ny säkerhetsdörr kommer installeras och är betald av säljaren.

– Härliga, luftiga och öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum i ett. Här finns utgång till solig balkong i väster i högt fritt läge med vy mot himmel och takåsar. Vardagsrummet ger plats för soffa och TV-möbel. Köket är nytt och stilrent med gott om skåp och arbetsytor, komplett maskinell utrustning i rostfritt såsom keramikhäll, varmluftsugn, fläkt och och microvågsugn samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.

– Stort nytt badrum i toppfräscht skick och stilren neutral design. Vitkaklade väggar och svart granit på golv med golvvärme, duschplats och duschanordning med dubbelfunktion, handfat med kommod och spegel ovan, toalett, handdukstork, tak med infällda spotlights och förberett för tvättmaskin och torktumlare.

– Stort sovrum, som på ett genialiskt sätt delats av och disponeras som ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och separat arbets-, sov- eller barnrum.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 1 860 kr

Andel i föreningen: 3,08780 %

Byggår: 1913

Uppvärmning: Direktverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelplats på gården, källarförråd och tvättstuga. Lummig innergård med trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Rörstambyte 1973, elstambyte 1973, nya balkonger mot innergård 2004-05, dränering av innergård 2005, fasadrenovering av Sankt Eriksgatan 2006, ommålning av trapphus 2005, ommålning av yttertak 2005-06, renovering av vädringsbalkonger 2006.

Lägenhetsnummer: 15112

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna sam externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Karlsvik 41 bildades 2001 och består av två hus, Karlsviksgatan 14 och Sankt Eriksgatan 15. Föreningen innefattar 51 lägenheter och fem kommersiella lokaler. Mellan husen finns en lummig innergård med utemöbler, cykelställ och lekplats.

Förening: Brf Karlsvik 41

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i väster med härlig vy mot takåsar och lummig innergård. När vädret tillåter ger balkongen en förlängning av vardagsrummet och förenar ute och inne.

Eftersökt och synnerligen attraktivt läge invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med härligt promenadstråk längs stranden. Närhet till flertalet trendiga restauranger såsom bl a Kungsholmen och Gerdas. Det finns matbutiker och det är någon minuts gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns tillgänglig. Även bekvämt avstånd till Kungsholmstorg och Rådhuset. Kommunikationerna är goda med T-bana och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.