Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 8, 8 tr.

Högst upp, närmast himlen. Takvåning vid Norr Mälarstrand.

Adress

Sankt Eriksgatan 8, 8 tr.

Rum

2,5

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

4 954 kr/mån

Boyta

75 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän hörnlägenhet/vindsvåning med generösa ljusinsläpp och vacker, milsvid utsikt över takåsarna. Högst upp i vacker 20-talsfastighet invid Norr Mälarstrand och ett stenkast från Rålambshovsparken. Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt sovrum och snyggt badrum.

– Välkomnande hall med takfönster och plats för ytterkläder. Parkettgolv.

– Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där köket har bra arbetsytor och gott om skåp. Kyl/frys, diskmaskin, micro samt elspis med varmluftsugn och fläkt. Bänkskiva i massiv ek.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum i hörna med stora ljusinsläpp och parkettgolv.

– Stort, snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Dusch, wc, handfat och förberett för tvättmaskin. Golvvärme.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Rymlig klädkammare som idag används som arbetsrum.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 4 954 kr

Andel i föreningen: 2,97000 %

Byggår: 1925

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga, barnvagnsrum och två cykelrum.

Lägenhetsnummer: 82.

Hiss: Ja

Våning: 8

Antal våningar: 8

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. I grannfastigheten finns ett stort garage med kötid på cirka 4-6 mån. I garaget finns tvättplats med högtryckstvätt och dammsugare som ingår i garagehyran.

Allmänt om föreningen: Brf Mälarstrand är en äkta och välskött bostadsrättsförening som bildades 1992. Föreningen består av 32 lägenheter och 2 lokaler.

Fastigheten är i gott skick och genomgick en omfattande renovering 1992 där alla stora renoveringar genomfördes – stambyte, elstigare, fasad och tak. I övrigt målades fönstren utvändigt 1996, stammarna spolades 2008 och nya tvättmaskiner installerades 2009. Idag planeras inga större renoveringar.

Föreningens medlemmar kan nyttja en nyrenoverad tvättstuga i källaren, fullt utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangel. I källaren finns också barnvagnsrum och 2 cykelrum.

Föreningen har även en trivsam innergård med både utemöbler och grill.

Förening: Brf Mälarstrand

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Eftersökt och synnerligen attraktivt läge vid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med härligt promenadstråk längs stranden. Närhet till en mängd populära restauranger såsom Trattorian, Mälarpaviljongen och M/S Gerda. Gott om matbutiker samt någon minuts gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns tillgänglig.

Gillar du att träna finns bl a SATS och Friskis & Svettis. För den som vill springa ute går hälsans stig som är på ca 9 km runt hela Kungsholmen.
På sommaren spelar du boule och volleyboll i Rålambshovsparken och på vintern åker du skridskor. På en kort promenad når du Smedsuddsbadet som har en liten sandstrand. Bra kommunikationer med bl a innerstadsbussarna bussarna; 1, 3 och 4. Vid Fridhemsplan finns både grön och blå Tunnelbana. Även gångavstånd till Kungsholmstorg och Rådhuset.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.