Kungsholmen

Sysslomansgatan 22, 4 tr

Drömboende perfekt belägen intill Norr Mälarstrand. Underbar balkong, öppen spis och härligt skick. Bäst i klassen!

Adress

Sysslomansgatan 22, 4 tr

Rum

2,5

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

3 481 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara funkislägenhet attraktivt belägen på Kungsholmen intill Norr Mälarstrand. Detta boende uppfyller den kräsnes krav på stil, charm och klass. Underbar balkong mot parken, fungerande öppen spis, härligt skick samt insynsskyddat läge. De stora fönsterpartierna i kombination med det fria läget och den öppna planlösningen ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort och sällskapsvänligt vardagsrum, kök med bl.a diskmaskin, rymligt sovrum och stilrent badrum med tvättmaskin. Dessutom finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som walk-in closet. Detta rum kan även disponeras som sovrum om så önskas. Lägenheten har mycket gott om förvaringsutrymmen. OBS att avgiften även inkluderar bredband och kabel-tv (grundutbud)! Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service alldeles runt husknuten. Välkomna till ett boende utöver det vanliga!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en garderobsvägg med skjutdörrar. Klinkergolv och vita väggar. Spotlightbelysning med dimmer.

– Ljust och fantastiskt trivsamt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Utgång till balkongen, fungerande öppen spis och stora fönster. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar. Pardörrar mot sovrummet. Oljad fiskbenspakett och ljusa väggar.

– Väldisponerat och ytterst funktionellt kök med bra arbetsytor, en köksö och gott om förvaringsutrymmen med högblanka mörkröda köksluckor från Noblessa. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, kolfilterfläkt, gasspis och elugn.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober om så önskas. Pardörrar mot vardagsrummet samt dörr i frostat glas mot walk-in closet/sovrum 2. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Walk-in closet/sovrum 2. Detta rum nyttjas idag som en suverän walk-in closet men kan även disponeras som mindre sovrum. Fiskbensparkett.

– Stilrent och rymligt badrum med tvättmaskin, golvvärme, dusch, duschvägg i betongglas, handfat, skåp och spegel.

– Underbar balkong med fritt läge och härlig utsikt mot parken. Plats för bord, stolar och blomster. Österläge. Här trivs man!

Pris: 3 375 000 kr

Månadsavgift: 3 481 kr

Andel i föreningen: 2,10164 %

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga, cykelrum samt en härlig takterrass med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 25.

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Sysslomannen förvärvade fastigheten år 2000 och består av 58 lägenheter varav 2 fortfarande är hyresrätter (framtida dold intäkt) och 1 hyreslokal (uthyrd). Mer info finns på föreningens hemsida www.brfsysslomannen.se

Förening: Brf Sysslomannen

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Tele2.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.