Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 17G

Toppskick, optimal planlösning och uteplats. Bäst i klassen!

Adress

Inteckningsvägen 17G

Rum

2,5

Slutpris

2 050 000 kr

Avgift

5 415 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Välkommen till en optimalt planerad 2,5:a med mysig uteplats. Lägenheten är i absolut toppskick och stod färdigrenoverad 2010. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren och exklusiv design med matplats för 6-8 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i garderobsdel. Det mindre rummet passar perfekt som arbetsrum alt walk-in-closet. Designat badrum i exklusiva material med tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i en garderob. I anslutning finns ett rum som passar pefekt som arbetsrum alt walk-in-closet. Hela lägenheten har genomgående ekparkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats för 6-8 personer. Utgång till mysig uteplats.

– Kök i stilren och exklusiv design. Köket är fullutrustat med dubbla kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, spishäll, inbyggnadsugn samt spisfläkt. Goda förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i snygg garderobsdel.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och ljust kakel på väggar. Utrustat med duschhörna, spotlights i tak, stilren kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 415 kr

Andel i föreningen: 1,08602 %

Byggår: 1993

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Det finns cykelförråd och tvättstuga med 2 maskiner, tumlare, mangel och torkrum.

Lägenhetsnummer: 31

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: 45 garageplatser. Går att hyra för 550 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kronan består av 83 lägenheter samt 2 lokaler. Föreningen förvärvade fastigheten 1989.

Föreningen godkänner delat ägande, minsta andel 25 %.
Marken upplåts med tomträtt.

Kommande avgiftshöjningar: Avgiften har nyligen sänkts med ca 4%.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltare: HSB.

Övrigt: Brf kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.

Förening: HSB Brf Kronan 320

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Mysig uteplats i skyddat läge.

Lägenheten ligger på charmiga ”Åsen” med nära gångavstånd till Hägerstensåsens T-banestation. Nära bostaden finns bl a större livsmedelsbutik ICA, restaurang, spelbutik, pizzeria samt annan service. Från bostaden är det gångavstånd till populära Telefonplan med bl a Konstfack, restaurang Landet, SATS gym, apotek, bank, livsmedelsbutik m.m. Sommartid är det nära till Hägerstensbadet med utomhuspool och på vintern kan man bada och träna i Västertorps idrotts- & simhall som även har gym. På ”Åsen” finns även en härlig utomhusteater där parkteatern sommartid bjuder på uppspel. För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet. Gångavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken. Omgivande rekreationsområden ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning, fiske samt promenader.

T-bana till City tar ca 15 minuter och med cykel tar det ca 10 minuter in till Liljeholmen/Hornstull. Buss 147 till Liljeholmen trafikerar Hägerstensåsen. Vid Telefonplan avgår dessutom flera busslinjer.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.