City/Norrmalm

Regeringsgatan 78, 1 tr.

Härligt boende med fantastiskt cityläge. Mycket bra skick!

Adress

Regeringsgatan 78, 1 tr.

Rum

2,5

Slutpris

3 480 000 kr

Avgift

1 524 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 63 uppmätta kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med kök, sovrum mot innergård och vardagsrum mot gata. Klassiskt 20-tal med fina trägolv, högt till tak, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster samt snövita snickerier och spegeldörrar. Trygg och klok förening med god ekonomi och låga avgifter. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande tambur med klädkammare och plats för ytterkläder.
– Tamburen leder ut till en möblerbar hall med plats för bokhyllor och matsalsbord med plats för 6-7 personer. Rymlig klädkammare.
– Sovrum mot innergården. Garderobsvägg och plats för dubbelsäng.
– Utmärkt kök med matplats för 2-3 personer. Kyl/frys (Siemens), spis med fläkt (Gorenje) från 2002. Gott om skåp och bra arbetsytor.
– Fräscht badrum med kaklade väggar, badkar, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Tvättmaskin (2008), handfat och badkar (2005).
– Härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp mot Regeringsgatan. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa, fåtölj och teve.

– Genomgående ekparkett förutom i köket där det ligger furugolv. Högt till tak, fönster med spröjs och fina snickerier.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 1 524 kr

Andel i föreningen: 2,03000 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och vindsförråd. Fin gemensam innergård med trätrall, planteringar och uteplatser med parasoll. Innergården används flitigt av föreningens medlemmar!

Lägenhetsnummer: 332

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: 8 garageplatser. Går att hyra för 2 000 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Annars boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Vätan 1 är en äkta bostadsrättsförening. Beskrivning av fastigheten
Föreningens fastighet, Vätan 1, är upplåten med äganderätt och belägen i Stockholms kommun på Regeringsgatan 76-78 och David Bagares gata 14.
Fastigheten innehåller 40 bostadslägenheter om ca 3 234 m2, varav 39 upplåts med bostadsrätt. Lokalarean är 1 557 m2 varav en stor andel är belägen i övre och nedre källarplan. I nedre källarplanet finns ett garage om 450 m2. Tomtarean är 1 118 m2. Byggnaden uppfördes 1928 och består av 1 flerbostadshus i 8 våningar, varav bottenvåning med lokaler och två källarplan med garage och lokaler. En genomgripande renovering av huset skedde 1981-1982 när stammar för vatten och avlopp (såväl vertikala som horisontella) samt elstigare byttes. I samband med detta renoverades även allmänna utrymmen, fasaden och delar av taket.

Under 2006 och 2007 uppläts råvinden över Regeringsgatan 76 och 78 med bostadsrätt och två nya bostadslägenheter byggdes.

I november kommer föreningen att installera säkerhetsdörrar (utan avgiftsförändring).

Förening: Vätan 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit, 100 mbits ingår i avgiften.

Sammanställning: Det har diskuterats att eventuellt bygga balkonger, men något beslut har inte fattats.

Fastigheten är belägen i centralt och trevligt läge med behaglig närhet till allt vad innerstaden kan erbjuda. Vasastan erbjuder restauranger och caféer om du spatserar mot Odengatan. Väljer man en annan riktning finner man Hötorget, Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Stureplan, Hamngatan och mycket mera. Hela stadens utbud är inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.