Birkastan

Rörstrandsgatan 19, 2 tr

Drömboende på bästa adress. Klassiskt 20-tal med optimal planlösning, ljus och charm!

Adress

Rörstrandsgatan 19, 2 tr

Rum

2,5

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

2 527 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket drömboende passat bättre in för att beskriva denna suveräna lägenhet med absolut bästa läge på Rörstrandsgatan. Lägenheten är i fint skick där snygga materialval möter tidsenligt bevarade 20-tals detaljer. Härlig takhöjd, fiskbensparkett, spegeldörrar samt stora och spröjsade fönster med djupa nischer. Bostaden är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor och generösa förvaringsutrymmen. Kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin. Populär och välskött förening med god ekonomi. Välkomna till attraktiva Rörstrandsgatan 19!

– Välkomnande hall med två stora garderober. Infälld belysning via spotlights. Klinkergolv och vita väggar.

– Väldisponerat kök med möjlig matplats. Diskmaskin, gasspis/ugn, fläkt och Kyl/frys. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Klinkergolv.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Stor garderob samt plats för ytterligare byrå/garderob om så önskas.Trägolv.

– Kaklat badrum med tvättmaskin, duschkabin, wc, handfat och handdukstork.

– Underbart vardagsrum med stor matsalsdel. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa och TV. Fiskbensparkett och vita väggar.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 2 527 kr

Byggår: 1926

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar, cykelställ och grillplats.

Lägenhetsnummer: 30

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Parkering på gatan. Även garagemöjligheter i Sankt Eriksgaraget eller P-snurran på Rörstrandsgatan. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: I föreningen finns 47 st lägenheter och 4 st lokaler. Renoveringar;
2001-2002, V/A stammar i kök och badrum – elstigare – takrenovering – fönster – trapphus. Vindsvåningar byggdes även 2001-2002. 2006 Tvättstugan renoverades. Populär och välskött förening med god ekonomi.

Förening: Brf Drejskivan

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Synnerligen eftersökt läge på Rörstrandsgatan med kaffebarer, mysiga cafeér, restauranger, butiker och annan service. Stockholms glasshus, Två, Mellqvist kaffebar, Xoko, Raw och Paus är några av Birkastans höjdare.

Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid är inte långt borta. Inte heller Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Karlbergs slott, beläget vid kanalen, är en annan plats för bad och picknick. För den aktive finns motionsspår och hinderbana i slottsparken.

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4 och 47), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.