Västertorp

Isgränd 7

Snyggt, rätt och stilrent i nyproducerad studioetta. Compact living när det är som bäst med ljus öppen planlösning. City nära läge!

Adress

Isgränd 7

Rum

1

Slutpris

2 115 000 kr

Avgift

1 159 kr/mån

Boyta

22 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till en suverän, nybyggd lägenhet om 22 yteffektiva kvm i toppskick. Perfekt planlösning och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, genomgående vackra golv och ljusa färgval. Här bor du lugnt i vackra omgivningar med härliga grönområden och Västertorp och Hägerstensåsen centrum runt hörnet. Tunnelbanan når du på en minut och den tar dig snabbt in till Södermalm på ca 10 minuter,

Välkomnande hall med klinkergolv och plats för avhängning och skor.

Ljus, öppen och social planlösning med kök i stilrent utförande med gott om skåp och arbetsytor samt rostfri kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt som integreras med generöst rum. Vitbetsat parkettgolv, infällda spotlights och vitmålade väggar.

Snyggt helkaklat och väl tilltaget badrum i vitt. Grå klinkers med behaglig golvvärme. Badrumsskåp med spegel, rymlig duschhörna med glasvägg, toalett samt infällda spotlights med dimmerfunktion.

*Lägenheten är uppmätt till 22 kvm enligt Svensk Standard SS 021053. Att mätresultatet för denna lägenhet redovisas som Biarea (BIA)/Bruksarea (BRA) har endast att göra med det faktum att lägenhetens golv ligger under anslutande marknivå.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 159 kr

Andel i föreningen: 0,60000 %

Byggår: 1951

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd, tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en fin lokal/gästlägenhet som går att hyras för 300 kr/dygn.

Lägenhetsnummer: 70

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 224 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Kälkbacken 1 bildades 2008 och förvarvade fastigheten 2010. Föreningen består av 68 lägenheter varav 57 är upplåtna med bostadsrätt och 11 med hyresrätt, 2 bostadsrättslokaler samt 7 hyresrättslokaler. Föreningen har 7 parkeringsplatser som går att hyra för 300 kr/månad. Seperat kö. Avgiften kommer att höjas med ca 2,8 % fr o m 1 mars 2017.

Genomförda renoveringar:
2015: OVK
2013: Stambyte, elstigar, dränering runt fastigheten
2012: Fönsterrenovering, ny tvättstuga

Föreningen har upprättat en underhållsplan som sträcker sig till 2044. Föreningen diskuterar att renovera fasad och balkonger.

Driftkostnader:
Hushållsel ca 200:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Kälkbacken 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Här bor man med Västertorp och Hägerstensåsen centrum samt Mälarhöjdens villakvarter runt knuten! Centrumen erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, bageri/konditori, blomsteraffär och bank mm. Tunnelbanan når ni på en minuter och den tar er snabbt in till Södermalm på ca 10 minuter. Kort reseavstånd till Liljeholmen med bra kommunikationer samt stor galleria med ca 90 butiker. Även nära till Kungens kurva och Skärholmens centrum.

Här bor du i vackra omgivningar med grönområden och lekplatser inpå knuten. Promenera genom Mälarhöjden ned till Mälaren och njut av strandpromenad, badplatser och caféer. Populära Västertorpshallen är en sim- och idrottshall som ligger i Norra Västertorp. Vid Personnevägen finns Hägerstensbadet med utomhusbassäng och Stockholms bangolf.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.