Vasastan - Röda Bergen, 1 rum, 37 kvm

Torsgatan 69, 1 tr.

Om bostaden

Spröjsade fönster, fina trägolv och högt till tak. Vackert 20-tal i härliga Röda Bergen med perfekt planlösning och bra skick!

Välkommen till en suverän lägenhet om 37 ljusa och välplanerade kvm. Generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, fina furugolv samt vita snickerier och speglade dörrar. Genomgående planlösning med välkomnande hall, utmärkt kök samt lättmöblerat vardagsrum.

Populärt läge invid Solvändan i Röda Bergen, välskött fastighet och förening med låga avgifter.

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med två inbyggda garderober samt plats för ytterkläder. Klinkergolv.

– Utmärkt med matplats för 2-3 personer, gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, gasspis med ugn och fläkt. Furugolv.

– Lättmöblerat vardagsrum med furugolv spröjsat fönster. Smart och ytbesparande sovloft med naturlig plats för soffa under.

– Kaklat badrum med klinkergolv. Dusch, handfat och WC.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 1 683 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, tvättstuga, fiberbredband via Ownit och analog kabel-TV från Comhem. Beräknad driftkostnad/månad ca: gas 200 kr, hushållsel 150 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 1,84000 %

Pantnotering: Bostaden är pantsatt

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, ett torkskåp samt en torktumlare. Det finns en mangel i anslutande rum (badrum) samt ett stort cykelrum med ingång via Torsgatan. De boende har tillgång till ett förråd på både vinden och i källaren.

Lägenhetsnummer: 1103

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen är äkta och bildades 1994 och består av 35 bostadsrätter, och 2 hyreslokaler på totalt 101 kvm. Båda lokalerna är uthyrda. Stambyte genomfördes 1992-1993. En stamspolning genomfördes under 2009. Hösten 2009 gjordes en utvändig målning av samtliga fönster. Under hösten/vintern 2010 har det gemensamma källarutrymmet målats och ny energisnålbelysning installerats.
Under 2011 har även belysningen på vinden förnyats i samma stil som i källaren. Hösten 2012 reparerades och målades nedre delen av fasaden på Torsgatan och Rödabergsgatan. Inga planerade avgiftshöjningar för 2013, föreningen diskuterar däremot att eventuellt sänka månadsavgiften, beslut om detta ska tas på stämman i vår. I lägenheten har man bytt element i kök och sovrum.
I källaren finns en nyrenoverad tvättstuga (2012) samt cykelförråd och barnvagnsförråd.

Förening: Eken nr 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Fiber via Ownit.

Sammanställning: Våningsplanen delar en gemensam balkong.

Populära och kulturminnesmärkta kvarter i Röda Bergen precis intill Solvändans park. Fastigheten är lugnt belägen, men med bekvämt promenadavstånd till pulsen vid Sankt Eriksplan, Rörstrandsgatan och Odengatan. Grönområden i form av bl.a. Hedemoratäppan, härliga Vasaparken samt Karlbergs slottspark. Även Hagaparken nås inom bekvämt promenad avstånd.
Bra kommunikationer med T-bana (S:t Eriksplan) och flertalet innerstadsbussar (3, 42, 47 69, 70). Med bil är man ute på E4/Essingeleden på någon minut.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.