Vasastan - Östermalm

Surbrunnsgatan 8, vån 3

Sekelskiftesdröm med högt i tak, djupa fönsternischer, spegel- dörrar och vackra furugolv.

Adress

Surbrunnsgatan 8, vån 3

Rum

1

Slutpris

2 510 000 kr

Avgift

2 133 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Välkommen till denna trivsamma etta om 39 kvm belägen på 3 tr i renoverad fastighet anno 1897. Lägenheten har de äldre detaljerna bevarade såsom stora vackra fönster med djupa nischer, spegeldörrar, höga golvsocklar och vackra furugolv. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden och de stora fönsterna ger hela lägenheten ett flödande ljus, rymd och charm. Bostaden är ytterst välplanerad med ett allrum med gott om plats för såväl säng som soffgrupp, trevligt kök med stor matplats och ett fräscht helkaklat badrum. Tyst och lugnt läge med direkt närhet till city, Stureplan, Odenplan, KTH samt Handelshögskolan.

Varmt välkomna på visning!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. I anslutning finns en stor garderobsdel med gott om plats för förvaring. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa och säng. Generöst ljusinsläpp via stort fönster. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Stort och trevligt kök med vita köksluckor och mörk mosaik ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Matplats för 4-6 personer.

– Fräscht badrum med klinker på golv och ljust kakel på väggar.

Pris: 2 475 000 kr

Månadsavgift: 2 133 kr

Andel i föreningen: 2,84559 %

Byggår: 1897

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga samt cykelrum.

Renoveringar: 1977 byttes VA-stammar i kök och badrum 2004 spolades stammarna 2005 målades taket samt byte av värmecentral 2007 genomfördes en totalrenovering av tvättstugan 2009 injustering av värmecentral 2010 renoverades fönster 2010-2011 omläggning av tak (hela gathuset, halva gårdshuset) samt omputsning av gathusets fasad mot gård. 2012 renovering av fastighetens entré

Lägenhetsnummer: 122SÅLD

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 700 kr, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Morkullan 24 förvärvade fastigheten 1985 och upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt.

Förening: Brf Morkullan 24

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger (Bl a Värdshuset Clas på Hörnet) m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.