Vasastan - Norrmalm

Döbelnsgatan 47

Ljuvlig 20-talspärla med utmärkt planlösning, härlig takhöjd, burspråk, fiskbensparkett & strålande ljusinsläpp. Eftersökt läge i City. Möjlig 2:a!

Adress

Döbelnsgatan 47

Rum

1

Slutpris

3 500 000 kr

Avgift

1 900 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara 20-talslägenhet attraktivt belägen på Döbelnsgatan. Alla vackra tidstypiska detaljer är på plats såsom fiskbensparkett, rejäl takhöjd, burspråk, serveringsskåp, spröjsade fönster, speglade dörrar och snickerier.

Planlösningen är maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt god förvaring i två inbyggda garderober. Generöst luftigt rum med plats för både soffgrupp, matbord och rejäl säng. Utmärkt kök med komplett maskinell utrustning och plats för matbord. Genomgående fina golv, högt till tak och vackra spröjsade fönster ger fint ljusinsläpp

Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service alldeles runt husknuten samt kort promenadavstånd till Handelshögskolan, KTH, Vasaparken och Humlegården. Välkomna på visning!

– Välkomnade hall med plats för avhängning och skor, samt rejäl förvaring i två inbyggda garderober. Genomgående fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Luftigt allrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och säng.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor, gott om förvaring, fint serveringsskåp och plats för matbord. Här finns varmluftsugn, spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

– Fräscht badrum med handfat, wc, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och dusch.

Pris: 2 990 000 kr

Månadsavgift: 1 900 kr
Driftskostnader: Hushållsel ca 200:-/mån. Hemförsäkring ca 150:-/mån.

Andel i föreningen: 2,41930 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 03 (1103)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 130 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 1999 och består av 28 lägenhetet upplåtna med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
1997: Rör- och elstambyte.
2008: OVK samt energideklaration.
2009: Renovering av portdörrar.
2010: Golvbehandling av trapphus.
2011: Nya maskiner i tvättstugan, samt byte av tryckstegringspump, expansionskärl och undercentral.
2015: Fönsterrenovering.
2018: Fiber från IP Ony indragit till alla lägenheter.

Kommande renoveringar:
Fasad och tak renovering 2018. Föreningen har medel för renoveringen och planerar ingen avgiftsförändring.

Förening: Brf Sjöråen 21 i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till fibernät från IP Only.

Internet: Ansluten till fibernät från IP Only.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.