Vasastan - Norrmalm

Luntmakargatan 36, 3 tr

Fin och stilren funkislägenhet med balkong och utmärkt planlösning. Oslagbart läge på eftertraktad adress mitt i Stockholm.

Adress

Luntmakargatan 36, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 920 000 kr

Avgift

1 758 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkommen till en denna fina, välplanerade och mycket effektiva 1:a-1,5:a med balkong och oslagbart läge mitt i Stockholm. Här bor du endast ett par minuter ifrån citypulsen med trevliga restauranger och butiker samt bekvämt promenadavstånd till Hötorget och Stureplan, T-centralen, Arlanda Express och Flygbussarna.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Vardagsrum med fondvägg i liggande träpanel och infälld belysning, plats för soffa och TV-möbel, smart sänghörna/alkovdel med plats för 140 cm säng och bra förvaring i dråglådor och garderober. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ger ett härligt, möblerbart ”uterum” med plats för bord och stolar. Välutrustat kök i stilrent vitt med tillhörande matplats, gott om förvaring och komplett maskinell utrustning i rostfritt. Toppfräscht och stilrent badrum, nyrenoverat i samband med stambytet 2013, med dusch, WC, handfat på kommod m.m. Genomgående ljus färgsättning och vitmålade trägolv.

Varmt välkommen på visning!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor.

– Toppfräscht och stilrent badrum, nyrenoverat i samband med stambytet 2013, med helkaklade väggar i vitt och klinkergolv med golvvärme, dusch, WC, handfat på kommod samt tak med infällda spotlights.

– Vardagsrum med fondvägg i liggande träpanel och infälld belysning, plats för soffa och TV-möbel, smart sänghörna/alkovdel med plats för 140 cm säng och bra förvaring i dråglådor och garderober. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ger ett härligt, möblerbart ”uterum” med plats för bord och stolar.

– Välutrustat kök i stilrent vitt med tillhörande matplats, gott om förvaring och komplett maskinell utrustning i rostfritt såsom kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Klinkergolv.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 1 758 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bredband. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 150-200:-/månad. Hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Andel i föreningen: 3,09976 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 22 (1305)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Energiförbrukning: 118 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Den lilla oxen är en äkta förening som bildades 2009 och förvärvade 2010 fastigheten Oxen Mindre 31. Föreningen består av 26 st lägenheter (1 337 kvm), varav 1 är en återstående hyreslägenhet om 50 kvm samt 3 hyreslokaler (758 kvm).

Föreningen genomförde mellan åren 2013-2017 omfattade renoveringar som finansierades genom att fastighetens råvind ombildades till bostadsrätt samt genom försäljning/upplåtelse av två hyreslägenheter.

Genomförda renoveringar:
2013 – byte av elstigar och elcentral, stambyte med nya badrum i samtliga lägenheter samt nätverksinstallation
2014 – Värmeinjustering och ventilbyte (stamventiler och radiatorventiler)
2015 – Ny tvättstuga i källarplan och nya källarförråd
2016 – Hissrenovering samt tätning av ventilationskanaler
2017 – Nya digitala lås i entré/soprum/tvättstuga, fönsterrenovering med energiglas.
2017/18 – Fasadtvätt.

Ekonomi:
Utöver de 3 miljoner föreningen har amorterat i år kommer ytterligare ca 2 msek att amorteras de kommande fyra åren med hyresintäkter. Sedan är planen att sälja hyresrätten på plan 5 för att kunna utföra nödvändiga arbeten med gårdsbjälklaget, men med förhoppningen att då också kunna amortera ytterligare en större summa.

Förening: Brf Den Lilla Oxen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV, basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband från Bredband 2. Avtal tecknas av medlem separat.

Sammanställning: Balkong ger ett trivsamt "uterum" med plats för bord och stolar.

Härligt cityläge på lugna Luntmakargatan med nära till allt, men ändå ett trivsamt lugn. Hötorget, Stureplan, NK och Mood-gallerian allt inom kort promenadavstånd. I dess omgivningar trängs gediget utbud av restauranger och caféer, t.e.x Arirang och den mer urbana Urban Deli med stor grön takterrass för trevligt sommarhäng. Bekvämt promenadavstånd till fina parker och grönområden som Johannesparken, Observatorielunden, lummiga Tegnérlunden och Humlegården.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana samt flertal innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.