Vasastan

Frejgatan 50, 2 tr

Sekelsksiftespärla med högt läge, genomgående planlösning och ca 3.15 meter i takhöjd. Möjlig tvåa. Drömläge i Vasastan!

Adress

Frejgatan 50, 2 tr

Rum

1

Slutpris

3 210 000 kr

Avgift

2 221 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar sekelskifteslägenhet i fint skick med den äldre charmen bevarad. Vackra trägolv, spegeldörrar, höga golvsocklar samt fönster med djupa nischer. Den genomgående planlösningen i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten har en trevlig sällskapsvänlig planlösning med stort vardagsrum och kök. Både diskmaskin och tvättmaskin finns. Lågt belånad och välskött förening. Eftersökt läge i Vasastan med närhet till all nödvändig service samt grönområden. Hiss finns ej. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra förvaringsmöjligheter. Tre garderober samt en inbyggd garderob där tvättmaskin finns. Plats finns för extra bryå/garderob om så önskas. Trägolv och vita väggar.

– Fantastiskt vardagsrum med två stora fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar samt cirka 3.15 meter i takhöjd! Gott om plats för önskad möblering. Trägolv och vita väggar.

– Stilfullt och funktionellt kök med matplats. Fönster med djupa nischer med högt och fritt läge. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Trägolv och vita väggar.

– Fint badrum med golvvärme, dusch, infällbar duschvägg, handfat, skåp och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 3 150 000 kr

Månadsavgift: 2 221 kr

Andel i föreningen: 1,95000 %

Byggår: 1896

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns två förråd ett på vinden och ett i källaren. Det finns en gemensam tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, cykelparkering samt en innergård.

Lägenhetsnummer: 39

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Midgård upa består av 45 lägenheter och en hyreslokal. Föreningen är en gammal och välskött förening från 1906 som klassas som en äkta bostadsförening. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Fastigheten genomgick en stor renovering under 1992-1993 då bland annat V/A stammar och elstigare byttes. För mer info gällande renoveringar se årsredovisningen. Energiprestanda: 160 kWh/m² och år.

Förening: Bf Midgård upa

Här på Frejgatan 50 bor man med ett perfekt läge i Vasastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och även pendeltåg. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Boarea 47 kvm enligt säljarens tidigare mätbevis, enligt föreningens info 44,7 kvm.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.