Vasastan

Sveavägen 87, ½ tr

Klassiskt 20-tal med bevarade originaldetaljer. Spröjsade fönster, härlig takhöjd och vackra trägolv. Perfekt läge, avskärmat från Sveavägens trafik.

Adress

Sveavägen 87, ½ tr

Rum

1

Slutpris

3 475 000 kr

Avgift

1 930 kr/mån

Boyta

46,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän möjlig tvåa om 46,5 kvm i vacker och välskött fastighet från 1926. Lägenheten har en optimal planlösning med unika detaljer som handblåst glas i fönster och fläktkåpa av koppar. Stort kök med platsbyggda originalskåp, smarta lösningar och plats för rejält matbord. Luftigt allrum med gott om plats för önskad möblering. Helkaklat fräscht badrum med golvvärme och smarta avställningsytor och hyllor.

Här bor du mitt i Vasastans levande kvarter med närhet till restauranger, barer och caféer runt Odenplan och i city. Med Hagaparken, Vasaparken och Vanadislunden någon minut bort finns även rofull parkmiljö i det direkta närområdet. Utmärkta kommunikationer med bussar och tunnelbana. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet.

Välkommen på visning.

-Välkomnande hall med plats för avhängning samt möblemang som byrå, garderob eller skåp. Vitmålade trägolv.

-Stort kök med bra arbetsytor och mycket gott om förvaring. Kyl och frys i skafferi, platsbyggda originalskåp och fläktkåpa av koppar. Gasspis, elugn och plats för rejält matbord.

-Ljust badrum från 2009 med golvvärme, handdukstork, dusch, vägghängd toalett, handfat samt stor spegel. Smarta avställningsytor med nisch i dusch och inbyggda hyllor.

-Luftigt allrum med gott om plats för all önskad möblering. Säng, tv-möbel, skrivbord, soffa och byrå får utan problem plats. Stor inbyggd garderob med bra förvaringsmöjligheter.

Styling: Fall Studio

Pris: 3 250 000 kr

Månadsavgift: 1 930 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Beräknad driftkostnad/månad; hushållsström 275 kr, hemförsäkring 125 kr.

Andel i föreningen: 0,50901 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och 3 stycken tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 4 (1003)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5.

Energiförbrukning: 179 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Nejlikan 31 & 33 bildades den 10 juni 1925 och äger fastigheterna Nejlikan 31 och Nejlikan 33 med adresserna Sveavägen 87-89 och 93-99 samt Frejgatan 51-53. Föreningen består av 169 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och tre hyreslokaler om 526 kvm. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Föreningen har ett garage med 22 platser som hyrs ut till medlemmar. Separat kö.

Genomförda renoveringar:
2014: Byte till säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter, renoverat trapphusen samt OVK.
2011: Renovering av tvättstugorna samt stamspolning.
2009: Renovering av gårdarna samt ommålning av tak.
2008: Fönstermålning.
1991: Slutfördes renovering av tak, fasad, trapphus, tvättstugor, trefas el till alla lägenheter, hissar installerades i alla trappuppgångar.
1980 tal: Stambyte.

Förening: Brf Nejlikan 31 & 33

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget och Com Hem.

Ypperligt, centralt läge invid Odenplan och Vanadislunden med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. Här lever du i kvarter som kryllar av mysiga caféer, bagerier, kaffebarer, restauranger, butiker och affärer. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken, Observatorielunden och Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.