Vasastan

Sigtunagatan 11 B, 3 tr. Högst upp!

Sekelskiftespärla högst upp med balkong, fint skick och äldre charm. Drömläge i Vasastan!

Adress

Sigtunagatan 11 B, 3 tr. Högst upp!

Rum

1

Slutpris

3 020 000 kr

Avgift

1 994 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara sekelskifteslägenhet belägen högst upp i gårdshuset med balkong mot innergården. Bostaden är i mycket fint skick med vackra tidstypiska detaljer såsom trägolv, drygt 3 meter i takhöjd, fönster med djupa nischer, takstuckatur och spegeldörrar. Stora sällskapsvänliga ytor, väldisponerat kök och bra förvaringsutrymmen. Här finns både tvättmaskin och diskmaskin. Underbar balkong som vetter mot innergården med plats för bord, stolar och blomster. Det höga läget i kombination med stora fönster ger hela bostaden ett härligt ljus och rymd. Här bor man tyst och lugnt på en av Vasastans mest attraktiva adresser med direkt närhet till allt Stockholm har att erbjuda. I området finns flera parker, caféer, restauranger, mataffärer, gym, bagerier m.m. Välkomna på visning!

– Entré med inbygd garderob/städskåp och två överskåp samt bra avhängningsmöjligheter. Vitlaserade furugolv och vita väggar.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. En inbyggd klädkammare. Kök med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, kyl och frys. Gasspis, ugn och fläkt från SMEG. Vitlaserade furugolv och vita väggar.

– Stor härlig balkong med himlen som närmsta granne! Balkongen vetter mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster.

– Duschrum med kaklade väggar och mosaikgolv. Separat WC med handfat.

Pris: 2 600 000 kr

Månadsavgift: 1 994 kr

Andel i föreningen: 2,12000 %

Byggår: 1901

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 förråd, 1 vindsförråd samt 1 källarförråd. Gemensam tvättstuga, cykelställ, innergård samt en gästlägenhet som föreningens medlemmar kan hyra för 100 kr/natt.

Lägenhetsnummer: 33/1302 SÅLD

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Allmänt om föreningen: Bf Solid upa består av 34 lägenheter. Stammar och el har bytts etappvis under de senaste 20 åren. Det finns inga avgiftsändringar eller större renoveringar inplanerade enligt föreningen. Välskött och populär förening med god ekonomi. Mer info finns på föreningens hemsida www.sbc.se/solid

Förening: Bf Solid upa

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Här på Sigtunagatan bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och även pendeltåg. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.