Vasastan

Falugatan 18, ½ tr. Mot innergård

Underbart boende med ljus, charm och klass. Drömläge i vackra Röda Bergen!

Adress

Falugatan 18, ½ tr. Mot innergård

Rum

1

Slutpris

2 200 000 kr

Avgift

2 241 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

BUDGIVNING PÅGÅR – KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkomna till denna mycket fina, ljusa och charmiga lägenhet. Lägenheten är fantastiskt belägen med alla fönster mot den grönskande och fridfulla innergården i Stockholms kanske vackraste kvarter, Röda Bergen!

Bostaden är ytterst väldisponerad med en suverän halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Sällskapsvänliga ytor, bra förvaringsutrymmen och den äldre charmen väl bevarad. Stilrent och funktionellt kök med bl.a diskmaskin. Två stora fönster med djupa nischer, vackra nyslipade trägolv, spegeldörrar och härligt skick. Praktiskt sovloft med en rymlig walk-in closet under. Lägenheten passar såväl singel som par. Populär förening med god ekonomi. Till föreningen hör två vackra innergårdar med grillar, sommarmöblering och blomster. Välkomna till ett idylliskt läge men ändå nära till pulsen vid Rörstrandsgatan och Odenplan med dess rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker och affärer.

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Nyslipade och vitmålade trägolv och vita väggar.

– Stort sällskapsvänligt vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Gott om plats för önskad möblering. Praktiskt sovloft och en suverän walk.in closet undertill. Stora vackra fönster med djupa nischer som vetter mot den fina innergården. Nyslipade och vitmålade trägolv och vita väggar. Här trivs man!

– Stilrent och charmigt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med lådor, köksluckor, skafferi och ett vackert serveringsskåp i original. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Plats för matbord för större sällskap och trevliga middagar. Stort fönster med djupa nischer som vetter mot innergården. Nyslipade och vitmålade trägolv och vita väggar.

– Badrum med dusch, handfat, spegel och wc.

Pris: 2 200 000 kr

Månadsavgift: 2 241 kr

Andel i föreningen: 0,77000 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 förråd, 1 i källaren och 1 på vinden. Det finns 2 gemensamma tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum, bastu samt 2 fantastiska innergårdar med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 3

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Humleboet 17 bildades 1925 och består av 136 lägenheter varav några är sammanslagna vilket innebär att antalet hushåll är 118 samt 11 hyreslokaler på adresserna Falugatan 16 och 18, Hedemoratäppan 1 och 2, Rödabergsgatan 2 och 4 samt Rödabergsbrinken 10, 12, 14 och 16. Stammarna byttes 1985-1993. Alla elsigare har bytts 2007 (3-fas). Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt elavtal med individuell mätning för varje lägenhet. Föreningen har planer på att sälja ut vissa av lokalerna samt vindarna. Juridisk person godkänns ej som medlem. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.humleboet.com

Förening: Brf Humleboet 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen i Vasastans kanske vackraste kvarter! Lugnt, tyst och fridfullt, men inte långt ifrån pulsen vid S:t Eriksplan samt Odenplan. Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Närhet även till Handelshögskolan och KTH Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.