Vasastan

Roslagsgatan 40 A, 3 tr.

Härligt sekelskifte med högt i tak, kakelugn och chans till balkong.

Adress

Roslagsgatan 40 A, 3 tr.

Rum

1

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 414 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till en fantastisk sekelskifteslägenhet om 43 ljusa och välplanerade kvm. Generösa ljusinsläpp, härlig takhöjd, fina furugolv samt vita snickerier och spegeldörrar. Välkomnande hall, stort kök med matplats, fräscht badrum samt lättmöblerat vardagsrum. Bygglov för balkong finns, utgången kommer att vara från vardagsrummet med läge in mot lugn och mysig innergård.

Det finns flera olika sätt att med relativt små medel göra om lägenheten till en 2:a, vi har bifogat ett förslag under ”planritning”.

– Välkomnande hall med garderober och plats för ytterkläder. Stor klädkammare. I klädkammaren var det tidigare toalett, v/a stammar finns kvar.

– Utmärkt kök med matplats för 4-5 personer. Kyl/frys och spis med fläkt. Stort, rymligt skafferi i original. Gott om skåp och bra arbetsytor. Furugolv.

– Badrum med dusch, wc och handfat. Helkaklade väggar och klinker på golv.

– Härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, furugolv och kakelugn. Kakelugnen är tryckprovad, tätning krävs innan eldning. Här finns det även ett bygglov för att bygga balkong, se bifogad pdf.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 414 kr

Andel i föreningen: 1,88000 %

Byggår: 1897

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga (tre maskiner, två torkskåp och torktumlare) och 3 (!) st källarförråd. Medlemmarna i föreningen har även tillgång till en bastu och ett mindre hobbyrum i källarplanet.

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 4

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 39 lägenheter och två affärslokaler från vilka man får in hyresintäkter. Fastigheten är välskött, föreningen är skuldfri och har en mycket god ekonomi med låga avgifter. Fastigheten byggdes 1897 (gårdshuset något senare). Gården och källaren renoverades i samband med försäljning av vindsutrymmen år 2005. Ett nytt värmesystem installerades årskiftet 2005/6 och gårdshusets tak renoverades 2006. 2008 byttes kodlåset och ytterdörr i porten och postboxar installerades. 2009 renoverades gårdshusets fasad, alla dörrar i gårdshuset bytts ut och trapphusen målades om. Stambyte ej inlagt i befintlig underhållsplan eftersom stammarna är rejäla och fullt funktionsdugliga. Regelbundna högtrycksspolningar samt filmning av rören har utförts och stammarna bedöms hålla många år till. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Brf Ingemar 8

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Möjlighet till bredband.

Sammanställning: Det finns ett förnyat bygglov för balkong, se bifogad pdf. Balkongen kommer att ha utgång från vardagsrummet.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibiren är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.