Vasastan

Vanadisvägen 4 C

Toppskick och underbar terrass om 32 kvm. Skuldfri förening med låga avgifter! Acceptpris!

Adress

Vanadisvägen 4 C

Rum

1

Slutpris

9 kr

Avgift

1 612 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

– Begärt pris accepteras, först till kvarn –

Välkomna till ett drömboende i Vasastan! Lägenheten är i absolut toppskick med smakfulla materialval. Öppna planlösningen i kombination med det stora fönsterpartiet ger bostaden ett härligt ljus. Underbar terrass om 32 kvm ger lägenheten ett extra rum under sommarhalvåret. Skuldfri förening med låga avgifter där även bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Garageplatser i källarplanet med hiss hela vägen ner. Tyst och rofyllt boende med storstadens puls alldeles runt knuten!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av tre garderober samt städskåp. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt rum i öppen planlösning mot kök. Här finns plats för såväl stor säng som soffa. Utgång till underbar terrass om 32 kvm. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer. Köksluckor i ek och kakel i ljus ton ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt spisfläkt. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, vattenfallsdusch, duschväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 9 kr

Månadsavgift: 1 612 kr

Andel i föreningen: 0,68083 %

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga, cykelförråd, cykelställ, soprum samt en trevlig gård med lekplats och boulebana. Enhetsmätning av el.

Lägenhetsnummer: 99-2433-1-54-2

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Vanadisgården registrerades 2005 och förvärvade fastigheten 2007. Föreningen består av 66 bostadsrättslägenheter samt 40 garageplatser i källarplan med hiss direkt ner (kostnad ca 1.625:-/mån). Till garageplatserna är det separat kö (kort kötid för tillfället!). Köparen/na måste bli medlemmar i HSB. Populär och skuldfri förening med låga avgifter!

Förening: HSB:s Brf Vanadisgården i Stockholm

Sammanställning: Underbar terrass om 32 kvm.

Lugna och trivsamma kvarter med innerstans puls precis runt knuten. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och mysiga caféer är tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.