Vasastan

Surbrunnsgatan 5, 3 tr

Drömboende med solig balkong, trägolv och 3 m i takhöjd. Högt läge mot innergården. Anno 1897.

Adress

Surbrunnsgatan 5, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

1 640 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Drömboende med solig balkong mot innergården, 3 meter i takhöjd och trägolv! Lägenheten har de äldre detaljerna bevarade såsom två stora vackra fönster med speglar och djupa nischer, trägolv, takstuckatur och takrosett. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden och de stora fönsterna ger hela lägenheten ett flödande ljus, rymd och charm. Bostaden är ytterst välplanerad med sällskapsvänlig vardagsrum med matplats, stort och funktionellt kök med diskmaskin samt badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen med två inbyggda klädkammare. Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en tvåa med sovrum i dagens köksdel. Populär förening med god ekonomi. Här erbjuds ett suveränt boende med tyst och lugnt läge med direkt närhet till city, Stureplan, Odenplan, KTH samt Handelshögskolan. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter, praktiska skolådor samt en inbyggd garderob. Spotlights med dimmer samt målade trägolv.

– Fantastiskt vardagsrum som fullkomligt flödar av ljus! 3 meter i takhöjd, 2 stora fönster med speglar och djupa nischer (rullgardin finns), takstuckatur och takrosett. Suverän halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ljus och rymd. En rymlig inbyggd klädkammare. Belysning med dimmer samt målade trägolv.

– Stort och funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, extra bred induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Utgång till balkongen. Spotlights med dimmer samt målade trägolv.

– Helkaklat badrum med tvättmaskin, golvvärme, dusch, duschkabin, handfat, skåp och wc.

– Underbar balkong med perfekt sydostligt läge med sol från morgon till cirka 17-tiden sommartid. Högt läge mot innergården. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 1 640 kr

Andel i föreningen: 3,79000 %

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cykelförråd, tvättstuga och härlig innergård med trädäck, grill och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Huvudstam byttes 1970. Samtliga stammar inspekterades 2008 och stamspolninng gjordes 2009. Fasad och fönster renoverades 2008. Trapphus och tvättstuga renoverads 2005. Innergården är nyligen renoverad.

Lägenhetsnummer: 1304

Hiss: Nej

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Trasten 10 förvärvade fastigheten år 2000 och upplåter idag 18 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen är äkta och accepterar ej juridisk person som förvärvare. Populär och välskött brf med god ekonomi.

Utförda renoveringa:
1967 Elstigar
1967 Stambyte
Föreningen praktiserar partiellt stambyte, dvs i samband med renoveringar. .
2005 Renovering av trapphus
2005 Renovering tvättstuga
2007 Fasadrenovering
2009 Renovering ventilationsanläggning
2009 Hissrenovering
2015 Installation av bergvärme
2015 Renovering av trapphus
2017 stamspolning

Förening: Brf Trasten 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, trevliga caféer, bagerier och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.