Vasastan

Tomtebogatan 26A, 3 tr

Underbart sekelskifte på bästa adress. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, burspråk samt snövita snickerier och vackra golv.

Adress

Tomtebogatan 26A, 3 tr

Rum

1

Slutpris

3 750 000 kr

Avgift

1 132 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 38 ljusa och välplanerade kvm i ett mycket bra skick. Planlösningen är perfekt med en välkomnande hall, nyligen renoverat (2013) badrum samt ett fantastiskt vardagsrum med burspråk och ett stort, rymligt kök. Högt till tak (ca 3,20), stuckatur, höga golvsocklar och höga fönster med spröjs och djupa fönsternischer. Lägenheten går att med relativt små medel göras om till en 2:a!

Drömläge i vacker och välskött fastighet i hörnet av Tomtebogatan och Norrbackagatan. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med garderob och plats för ytterkläder. Furugolv.

– Utmärkt kök med matplats för 6 personer, gott om skåp och mycket bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin samt spis med ugn och fläkt. Furugolv och högt spröjsat fönster.

– Härligt vardagsrum med tre generösa ljusinsläpp med spröjs i vackert burspråk, furugolv, höga golvsocklar och stuckatur.

– Snyggt, vitkaklat badrum (2013). WC, handfat samt dusch. Hexagonformat klinker med golvvärme samt bänk och hylla i Carraramarmor. Kakel, klinker och beslag från Byggfabriken.

– Boarea 37,7 kvm enligt lägenhetsförteckningen.

Pris: 3 250 000 kr

Månadsavgift: 1 132 kr
I avgiften ingår kallvatten och bredband. Det tillkommer en separat kostnad för den faktiska förbrukningen av varmvatten samt värme. Nuvarande boende (2 pers) har en faktisk förbrukning om 346 kr/månad. Beräknad driftkostnad/månad ca: Hushållsel 134 kr, Hemförsäkring: 100 kr.

Andel i föreningen: 1,58730 %

Byggår: 1906

Övriga byggnader/utrymmen: Prisbelönt innergård som sommartid fylls med mycket blomster. Här finns plats att sitta och läsa i lugn och ro i en tyst oas av grönska eller arrangera middagar och grillning. På gården finns cykelställ, flera sittgrupper, grillar och trevliga planteringar och konstinstallationer. I föreningen finns även en kvarters/festlokal man kan hyra samt ett stort snickarrum. Bra tvättstuga i källarplan med 3 tvättmaskiner, 3 torktumlare, och ett stort torkrum. Till lägenheten hör ett stort och rymligt vindsförråd samt ett källarförråd.

Lägenhetsnummer: 26 (1302)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 118 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata alternativt externa garagemöjligheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Norrbacka u.p.a. består av 36 lägenheter samt två affärslokaler. Föreningen är medlem och delägare i samfälligheten Smältan som förvaltar innergården. Inga avgiftsförändringar planerade. Delat ägande godkänns. Fastigheten omfattar adresserna Tomtebogatan 26, 26A samt Norrbackagatan 42. Fastigheten är i mycket bra skick och underhålls löpande enligt föreningens framtagna undershållsplan.

Ekonomin är mycket god med en belåning på ca 1.000.000 kr och ca 600.000 kr i likvida medel. Inga avgiftsförändringar är beslutade.

Genomförda renoveringar:
2013 Balkonger byggdes
2013 Reparation gårdsfasad
2013 Reparation och ommålning yttertak
2005 3-fas el installerad i hela fastigheten och i lägenheterna
2003 Målning av fönster
2002 Målning av tak
2000 Installation av datanät
1995 Renovering av fönster och portar
1991 Renovering av trapphus
1990 Fasadrenovering
1980 Stambyte
Kommande renoveringar:
2015 Delrenovering fasad mot gata
2015 Ommålning av fönster
2015 Uppgradering av tvättstuga.

Förening: Norrbacka UPA

TV: Kabel-TV levereras av Com Hem. Internet levereras genom föreningens egen fiberanslutning och ingår i avgiften.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Härligt läge i hjärtat av idylliska Birkastan, mellan vackra Karlbergsvägen och Rörstrandsgatan med sin puls, butiker, kaffebarer och resaturanger.

Närhet till Vasaparken med caféer, bollplan och lekpark samt även Karlbergs slottspark med motionsmöjligheter. Karlbergskanalen och Karlbergs Slott skapar en vacker vy och picknickmöjligheter.

Utmärkta kommunikationer i form av T-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertal innerstadsbussar, pendeltåg från Karlbergs station samt Flygbussarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.