Vasastan

Rådmansgatan 75, 3 tr

Attraktivt läge invid Tegnérlunden, Odenplan och city. Skuldfri brf, låg avgift och gemensam takterrass. El ingår i avgiften!

Adress

Rådmansgatan 75, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 750 000 kr

Avgift

1 417 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 36 ljusa och välplanerade kvm i skuldfri bostadsrättsförening. Bra ljusinsläpp med stora fönster samt generös takhöjd. Toppläge invid Tegnérlunden med promenadavstånd till city. Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig garderob med skjutdörrar, väldisponerat kök, lättmöblerat vardagsrum med sovalkov samt rymligt badrum. Skuldfri förening med bl.a. en stor gemensam takterrass med sommarmöblering, grill och utsikt över stans takåsar. Snabbt tillträde är möjligt. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Obs att det förutom värme och vatten även ingår hushållsel i den redan låga avgiften!

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 1 417 kr

Andel i föreningen: 1,16198 %

Byggår: 1971

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, gemensam takterras med utsikt över stan, tvättstuga och cykelrum.

Lägenhetsnummer: 21 (1307)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 174 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Mjölnaren förvärvade fastigheten 1970 och består av 52 lägenheter (2521 kvm) och 2 lokaler (650 kvm) med bostadsrätt på Rådmansgatan 75. Det finns även 19 garageplatser som föreningen hyr ut, till dessa är det separat kö – kontakta föreningens styrelse vid intresse. Föreningen är skuldfri. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen accepterar delat ägande tillsammans med släkting. Ombyggnad av lägenheter ska på förhand godkännas av styrelsen. Den 1 juli 2008 sänktes avgiften med 25%. Huset är anslutet till kabel-tv via Com Hem. 2005 renoverades fasaden samt målning av fönster. 2008 genomfördes OVK, byte av tvättmaskiner och torktumlare, 2009 spolning av stammar, energideklaration, tak. 2010 optimering av undercentral. 2011 Ommålning och byte till strömsnåla armaturer i korridorer och trapphus, byte av fläktmotorer och styrning av ventilation. Överlåtelseavgift betalas av köparen .Energiprestanda 174 kWh/m² och år. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.sbc.se/mjolnaren

Förening: Brf Mjölnaren

Här på Rådmansgatan 75 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.